[笑死人][人地拎去掉都多過你]Google Pixel 最新銷量估計剛剛接近一百萬

55 回覆
2 Like 5 Dislike
google要用***個隻amoled
但***比唔夠amoled google/htc
要屌 屌***

呢家google投資係lg到
希望做到***水準同高番d產量
比下代pixel用
到底邊度先有正價貨買
太貴無人買似d
又無貨 又唔賣香港
水貨冇保養 貴一截
想買你都唔得啦
要屌 屌***

比下代pixel用

鬼叫而家全球最大嘅amoled生產商係***
証明呢個價位理性既消費者會選擇iphone, android 機只係比較低價 inferior 既product
anfan 唔好再自欺欺人覺得android 機追得上iphone
要屌 屌***

比下代pixel用

LG,見過5X鬼都唔怕黑
要屌 屌***

比下代pixel用

鬼叫而家全球最大嘅amoled生產商係***

好撚跨張 97%
其他根本未成形
要屌 屌***

比下代pixel用

我部nexus 5用到宜家仲係無咩問題
想換機都唔得
要屌 屌***

比下代pixel用

想換機都唔得

5真係最耐用果部,不過5x真係
變辣殺 ,抵死
要屌 屌***

比下代pixel用

想換機都唔得

我部5x壞
要屌 屌***

比下代pixel用

想換機都唔得

打錯
我部5電壞
要屌 屌***

比下代pixel用

暫時未估到lg or htc執掌 pixel 2

lg oled電視就出名 連sony都用佢
攜帶式android watch apple 都係佢

手機oled 唔及***咁有經驗
求其係google 打 HTC 產能不足

已經大把result

產能點不足法?半年整一百萬部?

htc 無自己廠

google一直睇中lg ***因為做到一條龍生產線
要屌 屌***

比下代pixel用

暫時未估到lg or htc執掌 pixel 2

lg oled電視就出名 連sony都用佢
攜帶式android watch apple 都係佢

手機oled 唔及***咁有經驗

http://www.androidpolice.com/2017/06/12/sources-googles-second-gen-pixel-xl-muskie-has-been-cancelled-probably-to-be-replaced-by-even-larger-phone/

好似出兩部 同nexus 5x 同6p類似
code name

‘muskie’ 取消左
‘walleye’ 未知 (HTC?)
‘Taimen’ LG
‘walleye’ 細機
‘Taimen’ 大機
咁既價錢使乜買佢。

你好似當年n4咁既價位,咁既性價比咪多人要lor
咁既價錢使乜買佢。

以前nexus時代 設計 鞋抽下巴 ,下巴呼吸燈
咁既價錢使乜買佢。

N5都改左額頭呼呼燈喇
話時話,我好鍾情android 嘅呼吸燈。當年成日mon住盞燈有無著,等心上人嘅massage
咁既價錢使乜買佢。

即係而家oneplus 個價
咁既價錢使乜買佢。

即係而家oneplus 個價

依家oneplus handover 左nexus 丫麻,完美交接
連登仔唔係對住部野射到一地都係咩
咁既價錢使乜買佢。

N5都改左額頭呼呼燈喇
話時話,我好鍾情android 嘅呼吸燈。當年成日mon住盞燈有無著,等心上人嘅massage

massage

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞