Polene討論區

942 回覆
75 Like 8 Dislike
想問用歐羅定澳紙簽卡會平啲?
25號落單 今日收到dhl通知送緊黎
24號落單 仲未有通知
買唉豬不如買淘寶原單
啲貨分分鐘一齊嚟
有冇絲打試過係門店買
黎緊去巴黎 希望有得退稅同多啲色揀
諗緊要uno 定係 ten 好
Clay要12月中先出貨
快啲買下一輪可能唔止12月中
而家倒轉頭喺度糾結緊應該買number one nano 定 number nine好!!想買chalk色 有冇絲有建議!!
8月去左,有啲色都係冇貨要訂,訂嘅貨好似冇得退稅。 不過親身去買係好啲嘅,可以試真啲。
門店個價錢包税係咪貴過官網?
我個時買number one nano 法國門市同官網都係€260
門市有得搞退稅
訂咗nine mini taupe
我訂咗number nine chalk
今日啱啱到貨
我都係!
Chalk隻色比我想象中好睇
係帶灰灰地嘅白
咁易襯衫好多
訂左cyme比女朋友 2號出貨
用得呢個brand 係踏實 平淡
而又唔俗氣嘅人
係現今物質社會氾濫
個個都貪慕虛榮
Lv H Ch Gu 個個都追求呢啲
肯用Polene 嘅溝得
今日見到有人用tonca (目測似ecru色)
估唔到實物都幾好睇
本身以為會好怪
睇返佢袋口應該幾方便開

用左幾個月number one nano
唯一缺點係難啲啪實個袋

剛已落單第二個polene - umi clay
唔知12月中shipping仲要等幾耐
買袋都係睇自己鐘意㗎啫
買名牌都唔一定係貪慕虛榮 自己有能力買到咪得
24號中午落單買,30號下晝到手
同想像中一樣,覺得好滿意
已經想趁仲有免運買多隻number seven mini
不過好似冇乜心得可以參考
我都覺得one nano個扣好難啪
用到而家為左啪袋 上面塊皮已經俾我扯到有個有個凹痕
上個禮拜六落左個tonca taupe黎緊禮拜五到
我想問運費係咪都要200至$300左右
20 euro
seven mini想入好耐免運好似係機會
揀唔到chalk / olive / midnight blue好
我都訂咗umi clay
糾結咗好耐揀clay定chalk
睇review chalk係偏灰,但本身啲衫偏大地色系,最後揀clay感覺易襯啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞