洪門宴後兩個多月冇現身 曾鳳珠終「露面」

11 回覆
2 Like 17 Dislike
03月20日(日) 19:45

喺今年1月初爆出「洪門宴」事件,被影到在宴會中唱K嘅香港菁英會前主席曾鳳珠(Ellen)事隔兩個多月,尋日(19日)終於喺Facebook(Fb)「露面」喇!

話說Ellen喺過去一段時間,都只係喺Fb貼文,大多數都係有關家居檢疫同第5輪防疫基金會申請資助計劃等資訊,但係就冇近照,唔知最近佢忙啲乜嘢?直至尋日,佢上載派發物資活動嘅相同影片,就發現佢帶上口罩同護眼罩嘅自拍照,其他相就係一啲中西藥同消毒藥水,又貼文話呢排嘅周末都係去派抗疫物資。

東網致電佢查詢近況,佢話近排都好忙,依家一有時間就去做義工,將物資收集分類好,就點對點將物資送到確診者家中。由於疫情嚴峻,佢日日都會做快速檢測,做完嘢入屋前都會成身消毒,入屋後就第一時間去沖涼,將啲衫用消毒藥水浸吓先再洗,仲話沖涼都要沖成個鐘,先覺得乾淨,佢話始終同屋企人住,安全啲大家都安心。
好樣衰
打格仔先啦
真係好撚樣衰
死撚左佢啦咁撚柒
無晒頭髮
真醜怪
開party係自古以來嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞