聽講now又好多自選頻道會收皮

217 回覆
148 Like 9 Dislike
根本成個now都應該要摺
到2022年 高清呢樣標準野都仲係可以分開賣錢
要人比多38先有720p”高清”
執左佢吧啦
而家除左英超同堆電影台now真係無乜值得睇
佢再閹割埋電影台真係以後可以齋簽體育頻道算
除咗睇波有咩值得睇? 佢有嘅嘢人哋都有,而且比佢多
唔通睇你啲大陸劇咩!
而家使唔使另外收高清費
真係好on9
高清接駁費
根本就係你pccw 想賺撚到盡
睇死你班人買台一定會上高清
所以食硬你呢38蚊
記得十幾年前已經係咁,心諗明明週街都高清,隨便一部電話都要,普遍到唔普遍,你老母仲好意思額外收人錢,食相難睇到,估唔到過咗咁多年仲係咁,佢老母而家都4k 年代啦
高清呢個年代根本已經係基本要有服務
咁都仲可以分開收 痴線
收費電視都係夕陽架啦
睇下wiki果時未賣hkbn前都識收手唔搞bbtv 就知
老電留住個now都係serve班半山客同鬼佬
等睇幾時摺撚哂d台
個138 台套套戲都 cut 過
富貴迫人就 cut 左同志係地鐵叫有落個段
一屋兩妻又 cut 左阿B sell 奶粉個段
完全自我審查,都唔係原汁原味咁播
你要明白hkt 呢間屎忽公司入面d老屎忽高層諗緊咩
你就知點解佢會鐘意將d基本野拆開黎賣
而家分明靠足球補貼其他喇
佢無英超都玩完架喇
不過icable都未死佢有足球直播都仲有得玩既
聽講遲啲會變做HBO MAX
D冰火頻道都未收皮啦
正解
學Disney咁囉
唔玩收費電視
將個重心放落vod度
100%自己落袋 唔洗中間比isp賺一筆
佢HBO台畫質叫好d
on demand就算數喇
依家是但上乜av乜tube都大把有得睇
中日韓英美法俄都有
點解仲會有阿叔比錢睇
一定會自己做架喇
到時又閹埋個HBO on demand架喇
佢仲有HBO堆台已經好叻
一直以黎都要剪,合家歡時段問題
如果唔係個頻道要上鎖

電視台一向唔可以原汁原味,全港所有台都係咁
依家都叫識放96 Viu播
好似以前歐國盃咁 攬住唔比免費台播 但又冇人買台睇
蝕入肉
問題係以前同一套戲 140 都無剪
收皮原因係 now / viu 準備開新頻道
半年內要同開電視對打

你唔知咩事既唔好亂放流料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞