有冇住柴灣既巴打可以落樓下影一影厹(3)

1001 回覆
84 Like 2 Dislike
留名
喺輕鐵度我其實好驚 好驚黃雀在後
目測佢167-169左右,面有暗瘡

咩站?

咁都比人搵到
高登(三哥)仔真係

笑撚死
巴打好波
巴打跟佢出扮問路,叫佢帶
之後問佢拎電話做朋友,下次請番佢食飯,佢電話無電,所以肯比既話,佢一定比你

話約左朋友食飯唔識路,問佢點去煮八
已經4頁
巴打跟佢出扮問路,叫佢帶
之後問佢拎電話做朋友,下次請番佢食飯,佢電話無電,所以肯比既話,佢一定比你

話約左朋友食飯唔識路,問佢點去煮八

煮八都話10先開?
跟實呀!巴打
Cls

影唔影到正面
屌 巴打可唔可以跟佢返屋企

咩站?

佢樂湖落,入左北江跑左上樓上,搭輕鐵時真係on99咁企喺度,電話應該真。無電

巴打

笑鬼死
跑上樓上差電

返煮八
<blockquote>喺輕鐵度我其實好驚 好驚黃雀在後

咩站?</blockquote>

佢樂湖落,入左北江跑左上樓上,搭輕鐵時真係on99咁企喺度,電話應該真。無電

跑上去差電
頭先影蚊耳仔隻絲打可唔可以油紅色指甲油

咩站?

跑上去 衝返屋企打飛機
屌 巴打可唔可以跟佢返屋企

有冇咁癲

影唔影到正面

你會成為英雄

最後一張

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞