超級嬲!!!用三百蚊喺深水埗買咗個假嘅ps4手制!!!!!

262 回覆
16 Like 482 Dislike
邊間舖我唔記得,我見三百蚊咁貴,又寫明水貨,應該唔會有假,不過我都好小心,喺網上搵咗假手制嘅特徵我先至買,我已經check過,不過原來hk01嗰啲特徵都係呃人,我都覺得奇怪架啦,我問佢囉單居然唔肯畀,話咩水貨唔會畀單,我一放假一定會搵間舖出嚟!!搞錯居然呃我錢!!

我要一排之後先發覺唔妥,後尾一搵先知係logo係假!!

水行貨,即係行貨,不過係水,佢間鋪自己保,即港行
應該係同一間黑店,出post嗰個仲未知係假貨
https://post76.hk/thread-313713-1-1.html
唔關水唔水事,直頭係假貨,高級a貨成本唔洗一百五十蚊
有藍店都買到假
下次唔好貪平喇
不過間鋪賣高仿正仆街
用到,但假就係假,如果只要求用到我唔會畀三百蚊咁貴,我係用miro usb連接唔到android機先知道佢係假,當然我係搵咗好多証據先咁肯定,只不過係個ps logo係最明顯証據,仲有燈條無漸變之類,
去海關囉
間嘢係仆街賣假貨
但豐澤都係賣緊$3xx喳 乜你咁笨撚柒
因為想慳50蚊
哎呀 好能柒呀屌你老母臭閪
聽日踩上去退錢
屌那星早幾日中午經過真係聽到有鋪頭同條柒頭講水貨無單 原來就係你
嗰個一定唔係我嚟,我買好多日架啦
影撚咗你相啦 行入去十個八個鋪位左右 靠邊個間鋪丫嘛
既然你都知係邊間舖,開名啦
遊戲機響黃金,手機響先達買既一律當弱智處理,真香港人唔會呢d地方買
剛剛用barcode scanner掃描手制背後barcode,原裝果隻掃出來同下面數字刎合,新買果隻掃出來數字全錯,巳肯定係假野
無諗過賣到咁貴都係呃人,仲諗住ps4出咗咁耐應該啲掣會平晒,搵過間舖無人話佢黑店同埋check咗點分真假先買
樓主你買果隻後面D鏍絲係十字定星字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞