[歐聯] 愛美麗真係有料, 神級部署

231 回覆
161 Like 4 Dislike

Deer蛇 波馬字典黎。。。。 無出其右
Deer蛇 阿迷 但佢曾情迷肥童!!!
阿迷有精神病都好正常
鼠哥都係咁
咁有錢唔請個英文番譯跟班?
自己親力親為先好嘛
靠個翻譯咪好似隔左一層咁
邊個鼠哥
上面話你疤狗嗰個
咪屈9我 我第二憎就肥童 只係最憎我朗
咁請個番譯好過唔請呀而家唔止隔一層
人地都唔明佢up乜9,識教波都冇用
都未計佢應該搵埋英文老師補下英文
是但啦 講返母語教波咪幾好而家 應該唔再諗英國發展住㗎啦
屌 我完全封鎖左 係咪即係老鼠條傻閪
個撚樣我摟過佢隻抽佢淆底 手下敗將來
其實佢press con啲英文我都聽到大部分
佢係英文vocab差同埋口音好重遮
嗰陣似係俾燒黨黑記撚,多過真係同隊波溝通唔到
佢喺阿po蒲頭多過車po,對阿熟悉程度又深過唔少阿po嘅人,應該隱性阿迷嚟
Ozil 真係爺爺留低最大PAT蘇州屎來
果年搞乜降班 記得再早幾年有Nihat Rossi都係爭頭幾名分子
https://youtu.be/_U7-OHbh32s

尋晚都有做英文採訪
其實唔太差啦 正常對答都對答到
係load問題要load耐啲
華閪2018-19仲係踢緊歐聯小組
跟住去咗歐霸4強
2019-20都叫踩住車仔小組第一有歐聯16郎
當然唔係話好勁
其實都唔係好廢同好耐姐
莫耶絲同愛美麗
續佢我都唔怪爺爺,當時真係好難處理
後期專門搞事,咁多任同佢唔啱都仲有人信佢
愛蛇唔用佢俾佢搞走
達俾晒機會佢,鐵腕唔reg佢,俾佢spin球會奶共,竟然連阿迷都信埋
我記得主要係賣左Santi 同Capdevila
然後Senna Marchena嗰啲又老
最緊要係Rossi重傷成季就無人識入波
我記得早幾年卡叔返去嗰年都係要護級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞