有無人有睇WEBTOON啲漫畫

1001 回覆
221 Like 42 Dislike
戀愛革命 연애혁명

公主英上學第一天忘帶錢包無法搭公車,就在一籌莫展的時候身後的女同學替他付了公車費,幫他解決了危機[7]。他對那女生從此一見鍾情,用盡各種方法追求可還是得不到任何回應。對方沒有反應也不會覺得受傷的可愛男生……就這樣一場浪漫喜劇拉開了序幕!

呢套係青春校園feel,圍繞住愛情、友情、升學嘅故事。
隨住故事發展,出現太多配角有啲記唔晒
btw 上年改編埋韓劇。
全知讀者視角
劍尊歸來
納米魔神
戀愛生存戰
催眠學園
獵槍少年
鬥神轉生記
衝鋒衣
以上係有追好睇而劇情相對上唔鳩
格鬥實況嗰個工作室啲漫畫硬係有沉又行又鳩嘅味
全知讀者視角 전지적독자시점

主角金獨子是一個平凡的上班族,唯一的嗜好是閱讀網路小說《在滅亡的世界中存活的三種方法》(簡稱「滅活法」),然而,在長達十年的連載期間,主角是唯一一個讀者。當主角看完最終話的時候,小說中的場景卻轉瞬間成為了現實。隨著城市成為煉獄,熟悉的小說角色紛紛登場,甚至那強大無比、牽動整個故事轉動的「小說主角」開始照著劇情行動,熟悉的日常將不復返,一個新的世界正在誕生,而金獨子將是知曉這個新世界結局的唯一一個讀者。

呢套係出咗小說先嘅,台灣出到第三集。
好想呢套改編動畫化,一定好正 嚟緊好似仲會出新人版!

btw 鼻荊勁QQ
真人版
你睇開都係呢D type
我鍾意睇奇奇怪怪
例如呢?不要笑當兵的人?
仲有好多打唔晒
AI主牢的世界都好好睇
結局個反轉好深刻
bookmark 咗你講嗰啲,搵日要睇睇
最近睇緊sweet home
奇奇怪怪係個漫畫名
利申鐘意黑盒子同奇奇怪怪
但黑盒子停咗更
恐怖慢畫
唔係睇WEBTOON堆韓漫傾唔傾得?
與神同行
北投女巫
女神降臨
黑盒子我都有睇呀
可以呀 你睇開咩嘅?
停咗更
唔知幾時會更新返
覺唔覺 女神降臨有D拖劇情
唔知佢回點埋尾

不過佢啲畫都幾搞笑
之前有追看臉時代 後面劇情暴走
個個變撚左拳皇跟住打黎打去頂唔順棄左
想問秘密教學係唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞