入黎講下你沉sp船既經歷

151 回覆
0 Like 11 Dislike
佢做左啲咩令你沉?

做咩咁sad 講黎聽下
佢本身係我既dream type
幫我做家務
技術太好
我太勁
佢本身係我既dream type

你dream type做人sp
Sp呢家野真係
咁啱諗緊呢個問題就有人開po 我都唔知係咪沉左
哪兒來的sp
被沉講唔講得
被沉講唔講得

我都係被沉,我估男仔冇咁易沉船
究竟點搵sp架😢,係咪大部份sp都係美極、樣衰?

frd, 交友APP, 同事,識多d女仔你就知好多女仔都唔介意呢樣嘢

frd, 交友APP, 同事,識多d女仔你就知好多女仔都唔介意呢樣嘢

過往果個只係要上多少少妝先見得下人之外 冇咩唔好
有波有腰有腳淫底
好想試Sp

識女依樣野已經難,試人地係咪sp仲難喔
求教學啊
相處舒服 開心
話題好多 輕鬆 onon99又一晚
性同性格都好合拍
可惜我地無可能
相處舒服 開心
性同性格都好合拍
可惜我地無可能

有時就係冇一齊先可以on99, 輕輕鬆鬆咁過一晚
相處舒服 開心
性同性格都好合拍
可惜我地無可能

有時就係冇一齊先可以on99, 輕輕鬆鬆咁過一晚

我明就係因為我地唔係情侶
所以佢on9我都開心 唔會擔心
但佢都有認真一面 我地同行(嚴格啲黎肯我係讀緊呢科
佢好有經驗就會令我更崇拜佢

咩真係咁多女仔唔介意咩

咩真係咁多女仔唔介意咩

我唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞