[VIUTV全民造星] 8人女子組合 COLLAR討論區(131) 理性追星 新歌Daydreaming將於不日推出!

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
COLLAR成員個人短片 Marf中分界驚豔 Candy最搞笑

女團COLLAR,昨日連出8條以「day dreaming with COLLAR」為題的個人短片,每段影片開首,均見到成員們以夏日打扮圍成一圈,之後播出她們日常生活片段,包括練習、直播及IG限時動態短片,並收錄她們入行前的生活片段。

8條影片中,以Marf最多驚喜,事關她自參賽以來一直以平陰示人,而短片中的她大多時間梳中分界少女造型。隊長Gao則是她未染金髮的形象,Winka的片就換上短頭髮。Day的片較多出現隊友及友人,Ivy So則插入與友人玩浮潛及食物片。Candy的片最搞笑,都是記錄她過去的奇怪動作及表情。So Ching的片主要記錄她的日常,而芯駖就有不少過往旅行影片,令fans看得非常開心。

中分界的Marf,清麗秀美。

冇哩正經嘅Candy又幾可愛。

https://www.am730.com.hk/%E5%A8%9B%E6%A8%82/collar%E6%88%90%E5%93%A1%E5%80%8B%E4%BA%BA%E7%9F%AD%E7%89%87-marf%E4%B8%AD%E5%88%86%E7%95%8C%E9%A9%9A%E8%B1%94-candy%E6%9C%80%E6%90%9E%E7%AC%91/311232
做咩師傅仲係嗰張相
背包佬真係要死
Candy
終於牙筒有正面野
你講緊第一張?
美人
我諗都係因為中分頭同有笑容
牙筒會唔會認真考慮留返中分
原諒佢地啦 佢地未飲過椰青
依到呢 邊個開始嘰㗎
起碼證明咗collar唔係之前所講只玩型同閪面
你轉乜撚嘢色
個黑粉好嬲好嬲開始其他人都頂條友唔順
我成日見蝦係度嘰
一撚定係牙路
佢宜家玩成團一齊屌
內容都無乜,同埋出呢啲新野都無乜好屌
條眼線唔洗化咁濃,個嘴唔好化咁深色已經好睇好多
點解成日要將佢個嘴化到又啡又黑
起碼出嚟嗰形象唔好咁強硬先
大佬你行出嚟仲型格過男人
點會仲有男fans呀
無嘢屌啊嘛條八婆
有冇follow佢IG
咪屌連登勁多打手pr.
李嘉欣?
美人嗰個ig幾好笑
你肯定?
依度個個都想比牙地踩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞