試當真兩女不和,caca 9896反目成仇,heidi yanny暗暗起革命

173 回覆
80 Like 705 Dislike
試當真兩女不和,caca 9896反目成仇
事情更涉及第4者

詳情如下
---------------------
試當真棒紅不少女
好似kayan9896出名近年IG廣告女王,吸金量極高,更有傳8萬蚊代出一個post。

但最近被連登眼利網民鳩發現,原來caca跟9896兩人姊妹情現暗湧。

經刁民鳩發現,caca 對9896 IG已經冇LIKE好耐,雖然9896頻頻出PO,但ca姐仍然視而不見,
當然相對地,9896亦都冇LIKE過caca一大段時間了。
至於誰對誰錯,暫且先賣關子。

係,冇錯,冇互like雖然證實不了什麼
caca可以用一向好少用IG為由為自己辯護,可惜天網恢恢疏而不漏。

好笑既係,9896同caca,
對yanny既IG表現就唔同了,yanny每個post幾乎都有被她們like爆,

借個外人一看,兩女問題就顯然見了

佢兩個情況,其實跟heidi與yanny情況十分相似。
雖然heidi男友被yanny色誘搶走了,不互like也情有可原。

不過,刁民鳩就發現了,heidi就成日同9896 caca互like真係老友鬼鬼
其實heidi被試當真封殺到提都唔可以提。
成網兩年直播冇人敢講佢名,caca就日日同佢互like,真不知是不是裝傻,還是caca想暗暗搞革命,擺明想要剃姐姐yanny眼眉

如今被網民揭發後,不知試當真大家姐yanny,會否叫修老闆幫手下令,
教導下9896同caca妹妹唔好亂like人呢

因為like 錯人,姐姐yanny看到會不滿阿
聽聞係因見到鳩sir真人露相而不和
你點反的
鳩sir你係咪好撚得閒
收皮啦鳩蛇
縮返入去總部先啦
想像到樓主打完呢個post係度偷笑沾沾自喜以為會有人認同佢從而得到好多正評既鹹濕小人樣
豪哥早晨!
鳩SIR收撚左修仔錢又幫佢地谷人氣?
你點不和的
鳩蛇你點LIKE的

早前網傳姐姐yanny早下令試當真別找heidi拍片
即使遇上合作廣告亦要換人,

先不論真假,
試當真成台2年,heidi跟他們雖然很老友互LIKE,但阿修一次也沒找他合作過。

與網上yanny搶人男友傳聞不謀而合
果個舊POST置頂解釋左,唔係我來,
KB張圖我係試當真個群偷的,仲早過我出POST
Yes sir, sorr9ly sir

9896條腿好唔好J
yes sir
sorry sir
Sorry sir
No sir
琴晚先一齊玩完炸WO
鳩蛇又有新故仔作
鳩蛇唔做差佬可以轉行做娛壹

Yanny 最新嘅 post CaCa已經俾like 仲留埋comment,此post已完
死廢青 咁得閑追呢D
鳩蛇喺總部好得閒
咁kayan 同 ca呢
9896同caca呀
女人多嘅地方就麻閪煩
ah gi仲要入埋去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞