搬屋公司黑店

12 回覆
4 Like 8 Dislike
首先,一開始報完價俾箱嘅時候,冇連bubble wrap, 問佢補返仲要等多4日先拎到嚟。
報價時又話包晒全部嘢+裝拆傢私 (多箱另加錢正常),但又唔講冇衣架車,冇裝衫大膠袋,又要加錢。

跟住搬屋當日,其中一個師傅唔戴口罩,之後同個CS反映仲話係做做吓嘢整跌咗冇戴返,咁都得?又冇乜禮貌。
搬運期間好幾次整跌嘢,啲箱同櫃桶又亂咁放,最後好多個櫃桶入面D嘢都亂晒反晒。

佢地走咗之後先發現,裝返個IKEA衣櫃之後有大大個窿,同CS講又話IKEA本身係咁。
個電視櫃又唔裝返好佢,是但 要我自己裝之餘仲花晒, 仲多多藉口話係老化, 實木電視櫃用咗4年就老化??
有個膠櫃桶個轆俾佢地整唔見,起初仲同我講話: "拆走其他3個轆用咪得"。最後黑佢地面先肯買返個轆俾我。
宜家執完仲發現唔見咗1個拖板同1個HUE燈膽hub + 一啲雜物

你唔開名又點知邊間呢
懷疑CS係個老細
搬屋搵啲細公司
老世落手親力親為最好
有問價錢、服務直接同老世講
傾唔岩就搵第二間,唔洗經啲垃圾cs
死得啦 香港地搵搬屋公司
真係全部老粗雞蟲 點會細心同你做
推永發搬屋,唔係話佢搬得好細心,但一分錢一分貨,價錢黎講gur少少
香港都有幾間黃店搬運
諾言/ 同行/ Super Van

下次用返啲同聲同氣既搬運公司啦
名呢
support
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞