[BuddyNa.V]人生就像交叉路 但在某一點這些路會聚集起來 我們仍在尋找對方但最終定必再次相遇(14)

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
淺唇色就係靚
依個妝唔錯 唔重妝就是美
睇到笑眼 但睇唔到笑容呀
係咪bbq到大結局
舊隊友走之前都同佢傳過緋聞
知咩事啦
https://youtu.be/5y7Mc_nG7jQ
3:21 雞蛋妹都聽bopbop👍🏻
上次喺街聽到個中年大叔用earphone勁大聲聽緊MAGO
畢地年齡層永遠比想象中闊
你係唔係撞到會員中年畢地呀
無相認啦
唔通我行埋去話我係佛系銀飯
唔會啦 我呢排loop緊Yuju Rec
同埋Viviz Beam of Prism兩隻專
加上我係用J lab 內耳式藍牙
啲聲冇咁易外洩
MAGO 咁八十仔代 DISCO FEEL
阿叔啱聽唔出奇
個阿叔係喺K11 Musea行住街煲機
仲要係閒日返工時間 唔駛做咁
我用 CM耳機 完全聽唔到出面做緊乜
永續wfh
https://twitter.com/VIVIZ_staff/status/1504726419619778562

[220328] Mnet 'Queendom 2' 第二次比賽現場評價團參與指南
你好。
我是VIVIZ粉絲俱樂部負責人。
爲大家介紹Mnet《Queendom 2》第二次競演現場評價團參與。
請通知後多多申請。

[220328 Mnet 'Queendom 2' 第二次比賽現場評價團參與指南]
· 日期
- 預計2022年03月28日(週一) 18:00入場
-人員確認時間將在事後介紹參與名單。
· 場所
- 事後通知
招錄人員
- 30名(+預備號碼5名)
- 預備名單如果入場人數超過30人,投票權及入場券將受到限制。

· 申請方法
- 通過VIVIZ官咖參與公告欄[220328 Queendom2 第2次比賽]確認詳細公告後申請
報名時間
- 2022年03月18日 8PM~2022年03月21日 12PM
· 參與名單
- 預計2022年03月22日公佈
- 通過VIVIZ官咖[公開公告]公告欄確認參與與否
· 申請資格
- 16歲以上(2007年3月28日以前出生的人)
- 新冠肺炎疫苗2次接種者(未滿180天)或3次接種完畢者
- 24小時內獲得快速抗原檢查陰性確認證明書者
- VIVIZ官方粉絲俱樂部"Na.V"第一期會員
* 如果不能滿足所有資格條件,就不能入場。
其實幾耐先錄一集??
播就每周1集?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞