專家分析 香港電單車界Youtuber排行榜

124 回覆
9 Like 72 Dislike
啲片為出而出
咁都要搵食 同埋都知道YouTube要咩分寸

唔通學某人行鬼鼠路 亂咁呼空油都po出來

早兩日睇佢推車笑撚死
都係
本身都係睇佢整下車
唔整車變左代理 個頻道本身無主題 根本唔好睇
啲無車品行為照剪出來
覺得完全冇問題咁
即係我都唔信其他個個都有品 但係唔會出來柒先

本身香港26圈又細 又有班友唔守規矩
飛還飛皮還皮改還改 一要安全二要有品囉
唔通好似P牌載女跌車仲要開ig page個啲戇鳩咁
之前睇佢行旺角 紅綠燈口成撚日呼油 仲係到嘴
即刻唔撚睇
仲要講到勁撚宏大想推廣26乜乜柒柒

我夜晚喺屋企聽到樓下啲響喉26都會咒佢哋炒車
車cam 片
比狗睇
0 創意
不如開個電台講經啦
其實講多d 同佢條女既野
會多人睇
包皮都會睇下笑下 其他果d都不了
要學野長智識睇台灣果d好過
軒哥同ride with都正喎
香港呀
退一萬步計 唔計佢住美帝
人地係台灣人
169.5
條友係咪永續學牌?
希望佢唔好行monkey後路目前都幾正

不過佢啲片都幾低清
見到上面啲人話魚波變咗質真係笑死
想知佢地覺得呢個本來係一個咩channel
佢一開始已經話自己唔係一個純講電單車嘅channel
佢一直都係做緊自己鍾意嘅嘢先可以咁辛苦都堅持到今時今日
可以租地方請人繼續營運到個channel支持到自己興趣
希望魚波可以繼續keep到落去
認同 我冇26牌 但好鍾意魚波
佢嘅堅持真係好值得支持 更何況我覺得佢啲片好好睇 冇26都好鍾意睇佢整車 有時vlog輕輕鬆鬆又睇得舒服 仲有煮飯片
魚波加油呀 做自己
包皮有咩好笑
香港果D有咩咁好睇?
聊女仔又冇外國咁開放
跑山片外國更加屌打香港
魚波嗰d無病呻吟、成日憂鬱癌一早麻麻地佢
monkey就某程度上某程度上某程度上

ride with旁白聽得舒服,算係幾鍾意睇

其餘可能睇過一兩次,冇印象

台灣有時會睇吓bike in小三同嗰隻淫閪鵝

申:返工地點隔涉被逼日日揸26,但冇愛
我都係最鐘意睇RIDE WITH. 睇得C服旁白頂癮. 其次就係鐵騎HIN.

魚波只愛睇整車片. MONKEY.....太悶, 皮包似廣告集誌
佢個款虧到就來冧檔咁

無計整車片無view數 但係核心觀眾鍾意睇整車

下下整埋啲濕鳩vlog咪變monkey咁
點解皮包鐵咁少訂閱都咁多廣告
crazybiker 片都冇埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞