尋日俾人送左入新田,瞓左一晚就話走得

407 回覆
1848 Like 16 Dislike
屌你老母垃圾政府浪費資源
我25/2交口水 1/3 SMS話我確診嘅
前日3月11號圍封強檢我嗰棟
第二日就話要送我入新田
講撚左我獨居+居家隔離左11日
都話唔撚得 一定要入營

好喇 我執哂所有嘢 連枱機電腦都搬鳩埋入營

瞓左一晚

屌你老母你同我講我已經夠日數
自己係係房快測 只要係陰性今日就走得?

咁你送我入嚟把撚呀 屌你老母衛生署

不嬲為做而做
唔叫你入營
點count人數
點多謝祖國
點上繳中央
撚狗咁撚
恭喜
唔係點多謝党祖宗
我2月24日交樽仔,前日先有sms
係咁嫁個垃圾正苦,琴晚12點幾send個垃圾信息嚟,話我老母中咗叫我要家居隔離

但講緊我係2月28號幫我老母報,佢再早兩日快測驗咗有,再驗第二次我先幫佢報,期間佢係冇出過街

咁其實我老母喺3月4號快測咗冇嘢,之後去撩鼻又話不確定要等通知,但我老母冇理del咗個信息再驗過,之後第二 就話陰性,講緊其實由我老母確診咗到有都成十日,乜撚都好番啦

咁佢有嗰陣我係冇出街返工嘅,冇哂事,琴晚先話叫我家居隔離

如果照佢指示,根本有事就好番、嚴重嘅就直接入醫院,唔明個通知系統有乜撚嘢用
咁你就要多謝東張西望報導
佢係10/3圍封完 11/3 又send SMS話我陽性

我:
唔係點做數
祖國幫 起咁多集中倉 唔係唔幫襯呀
要等佢地派早餐
派完等佢地通知就走得
好撚慘 完全感受到果種無奈 政府on9 市民受罪
要交數
邊撚係真係做野
真係好撚on9 老笠佢幾個杯面先
肚餓
睇隔離po話有隔離令有你名先要入
我連電腦都駁鳩好 準備同佢大戰14日架
我用電話data usb share去電腦上網
營內係冇wifi架
我間房收到爆格 所以都叫順
CLS你點運部電腦同moon入去入營部van幫你運埋?

帶左兩個喼 一個裝衫褲 日用品

一個裝電腦 Mon KB Mouse

我係純打機 公司冇wfh 放緊有薪病假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞