New Balance 討論區 (40)

1001 回覆
4 Like 7 Dislike

又會比bot 秒殺
放online咪即係同冇出過一樣
一般般 同Levi’s 個對好似
間接幫我慳錢,唔食炒一定入
吸引唔到我
我答你啦 大貨黎 同個系列有2對v1 7對v2 7對v3
都實俾人搶嫁啦 主流色
睇好灰色 米色同白色
Thx bro 後日瞓晏啲算
開門前去上環應該買到嘅
巴打知唔知香港幾時會有2002rhn
仲靚過灰色
香港會番v1?
【Teddy Santis “Made In USA” 系列主題 Pop-Up Store】
為了今次由 Teddy Santis 擔任創意總監的 “Made In USA” 系列,New Balance 更由 4 月 27 日起至 5 月 12 日期間開設 MADE POP UP STORE,選址上環太平山街的 HOLY CLUB,店面設計更處處流露 Teddy Santis 本人的個人風格,由此進一步發揚 MADE 主題!“Made In USA” 系列首回將於 4 月 28 日帶來 990v1(5 月 6 日開售)、990v2、990v3 及服裝新作,由鞋履到服裝均於美國製造,將登陸銅鑼灣 Fashion Walk 概念店、MADE POP UP STORE 及網店,配合今次期間限定的 MADE POP UP STORE,進一步詮釋美製精神,同時也讓大家多角度感受這個將橫跨多月的年度企劃。

MADE POP UP STORE
日期:2022 年 4 月 27 日至 5 月 12 日
地址:上環太平山街 28 號

銷售點:New Balance 香港官網 www.newbalance.com.hk
MADE POP UP STORE_上環太平山街 28 號
New Balance 銅鑼灣 Fashion Walk 概念店 - 銅鑼灣 Fashion Walk 百德新街 55 號地下 B 及 D 號舖 | 電話:2316 2316

#newbalance #newbalancehk #nbmadeinusa #teddysanits #nb990 #newbalance990 #m990 #990v1 #990v2 #990v3 #newbalanceapparel #nbapparel
網上唔見有
6/5
想要v1
但應該又比人秒
乜brand都係咁
我鍾意著fit身
好多MiUSA款我都係買細半碼
通常出街我會買大少少
行得舒服啲
加上扁平足著fit size唔好睇
其他門市會唔會有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞