[車路士球迷滿手鮮血!] 車路士球迷不離不棄支持討論區

1001 回覆
25 Like 23 Dislike
講中咗就罰人英國狗真係狗來
講完半日都冇 就準備運作唔到
踢唔到

開球場乜都係錢
凍結咗户口真係等散班
冇糧出係咪可以單方面解約
今次真係大巴都泊唔到
正你老母常運作
己經冇心情理佢地講過啲乜
球場射燈都冇錢開 踢閪
球會無純色波衫
一係繼續著"3" 一係搵野啫住
Three have suspended their deal and asked for their logo to be taken off shirts, but Chelsea do not have a stock of blank shirts to use. That means the players are likely to either still wear the Three logo or it will be covered up.
人地撚鳩你仲當寶
講得出有得踢算係咁嗰啲真係唔知你點睇隊波
Emma都幾沙pot
純色衫都無錢買
聽日嗰場應該唔使踢 玩到咁邊可能叫班兄弟自己出錢travel 罷踢吧啦 真係肉鳩酸
個問題係就算比英國政府搞takeover process
都至少要搞幾個星期先搞得哂所有paper works

但明顯地車狗連星期日個場都過唔到
唔俾home attendance撇除season tix holder我地每場賺少600000 但host每場home game已經講緊500000 仲未計日常人手 佢話唔想懲罰fans同player我真係睇唔出
油錢又冇 泊車又冇錢 電費又比唔到 糧又冇得出 直接解散球會好過啦 做場大龍鳳食30億
我比啦屌
係買遮嘢材料都冇
買枝acetone 甩咗佢都得掛?
唔可以

係唔可以入錢俾車路士
本身油王自己賣盤都可能有錢落到烏克蘭袋 而家咁倒不如一拍兩散直接解散算 咪撚益英國政府
無錢買
捐ok?
無錢買acetone
Nike衫印字好難甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞