【無私奉獻】我朋友整咗個快速測試搜尋器,消委會果個可以行開

309 回覆
2607 Like 17 Dislike
冇放係因為資料不統一。
近乎所有RAT都有廠商數據,但只有歐盟Common List有埋研究報告數據。留意翻消委會果個,剩係源自歐盟列表嘅RAT有呢d數據。
廠商數據都係研究黎,不過都係有唔統一呢個問題:有d係用唔同病毒密度嘅average,有d直接用數據最靚仔果個。
歐盟Common List就嘗試統一呢樣野,用獨立研究所去同一翻個研究方式。我唔放嘅原因就係太多牌子唔喺Common List上,更唔會去做統一嘅獨立研究。與其將大部分牌子嘅Sensitivity/Specificity留白,不如放多d資料比大家參考。
我整合果陣都幾煩惱,然後就決定咗直接統一地不統一算了。
佢:我就黎覺得整呢個網站都冇整個連登acc咁艱難
重申:由於成個表係我人手整合,資料有機會有錯漏,敬請見諒。
唔介意嘅麻煩呢位ching send個印係盒上嘅產地去我t.g https://t.me/covidratinfo
認同,已改善
努力開發中
Send咗條link比個frd,我幫佢轉達:
"誠心多謝各位街坊支持,真係mo。呢度都唔少有建設性嘅建議同提問,我會逐個cap圖麻煩樓主幫我覆。"
我以為壞咗 巴打加油
推!
好勁
lm
大力一推
咁我諗你加返legend 話啲圖代表咩就足夠,簡單好多

不過我之所以推斷唔係common list 因咁啱我random check一隻佢應該唔on common list 但你tick咗歐盟
好勁呀多謝
Help push
thanks
我朋友=我
Btw, thx bro
push
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞