THE IDOLM@STER綜合討論區[76]想要獲得反而給予更多

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好想超第一女主角返黎

去去去,超第二個啦,咪搞我卯月bb
我新手包超得完張初始凜SSR之後
下次再有超得
另外兩張凜SSR係唔係無得揀?

係呀,另外兩張凜、一張就係fes限定(今個月尾會有得抽)
另一張就係今個月頭已經開放左,要抽就要等下一年

THX 容巴
咁我可以諗定到時超得邊個好
應該都係チエリ/ 杏 二選一

睇哂動畫未?未睇既話睇完動畫可能會影響你選擇超邊個
好想超第一女主角返黎

G持
呢排對得凛多
法國d台詞全都都有陣中二臭
好想超第一女主角返黎

6恆常2fes卯月全部唔係pick up抽返嚟
呢排對得凛多

蒼の剣を受けよ!アイオライト・ブルー!
好想超第一女主角返黎

你抽咁L多,廿星卯月不是夢
我恆常同fes都係得一張咋,想下次超得多張卯月返黎做support
好想超第一女主角返黎

卯月真係好正嘛。。。
好想超第一女主角返黎

好想要一張cu fes
罰你今次唔準抽
下次再有超得

THX 容巴

未睇晒
要放假先有時間睇...

動畫版的智絵里係完全唔影響劇情咁滯

無論性能定外觀你既選擇都只係⋯⋯
好想超第一女主角返黎

卯月真係好正嘛。。。

澄清是有必要的: 負皮你,唔係負皮卯月
呢排對得凛多

蒼の剣を受けよ!アイオライト・ブルー!

似係中之人既中二病逆流左去凛度
下次再有超得

THX 容巴

未睇晒
要放假先有時間睇...

但係睇第一季...
雖然佢戲份唔算多...
但上電視台節目果一集都好好...
係關鍵時候果種自我突破好正...
我都覺得我極大機會係揀佢 (始終係直美BB既角色 )

同天使巴爭女
RIP

THX 容巴

未睇晒
要放假先有時間睇...

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/093230_87f5687dcc2f96831968c503f1a9ff9f.jpg[img]

但係睇第一季...
雖然佢戲份唔算多...

同天使巴爭女
RIP

我的智絵里係alpha世界線的智絵里,他的係beta世界線的智絵里,沒有問題

我係beta的老婆係雪步

THX 容巴

未睇晒
要放假先有時間睇...

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/093230_87f5687dcc2f96831968c503f1a9ff9f.jpg[img][/url]

但係睇第一季...
雖然佢戲份唔算多...

同天使巴爭女
RIP

我的智絵里係alpha世界線的智絵里,他的係beta世界線的智絵里,沒有問題

我係beta的老婆係雪步

我以為天使巴大老婆仲係雪步
btw有無需要開個表填765或其他擔當
下次再有超得

THX 容巴

未睇晒
要放假先有時間睇...

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/093230_87f5687dcc2f96831968c503f1a9ff9f.jpg[//img]

但係睇第一季...
雖然佢戲份唔算多...

同天使巴爭女
RIP

諗起尋日睇射鵰,楊康[black](チエリ)[/pink]同歐陽克[black](大空巴)[/pink]講可以J穆念慈[black](智絵里)[/pink],跟住趁歐陽克[black](大空巴)[/pink]抽水個陣就一刀隊埋去...
你們抽曬d特等1等都算,而家你們抽到連卡都唔俾我抽係咩玩法

你們抽曬d特等1等都算,而家你們抽到連卡都唔俾我抽係咩玩法

cls
抽到封機
都算有丁多良心
下次再有超得

THX 容巴

未睇晒
要放假先有時間睇...

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/093230_87f5687dcc2f96831968c503f1a9ff9f.jpg[//img]

但係睇第一季...
雖然佢戲份唔算多...

同天使巴爭女
RIP

諗起尋日睇射鵰,楊康[black](チエリ)[/pink]同歐陽克[black](大空巴)[/pink]講可以J穆念慈[black](智絵里)[/pink],跟住趁歐陽克[black](大空巴)[/pink]抽水個陣就一刀隊埋去...

果集強姦左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞