嚴選魂系驚十大難打既BOSS

178 回覆
8 Like 46 Dislike
馬騮好多攻略法
隻狼跑得好快 ...你慢慢偷一刀走人都會贏
我諗呢啲本身就預左你要call骨灰
井底雙魚?
屌你個場又窄到咁要一打二
咁每個人都有唔擅長嘅嘢嘅
唔識避咪拎把對刀劈到佢仆街又得 揸返個盾慢慢打又得
卡到想棄 棄左幾個月打返又會過到
你3隻npc 未死 秒到隻盜墓人
死一隻秒到弓手 之後2挑1 打大龍牙 順利就係咁
但npc 生唔生性 唔到你話事
見到你呢句諗起Reddit有人係班主教度死咗十幾次但係Gael 好似兩take過
雙鐵處女最癲 仲難打過孤兒
完全無位入
前提係8周目?
DS3 DLC果幾隻我都係3周目雙王子劍打
條龍似設計失敗多D 迫人周圍走哂時間+考耐性
修女除左P1招隱形唔覺有咩難點
蓋爾唔算難,太厚血純考耐性
DS2冇玩哂DLC(玩到煙騎冇開營火,死左之後RAGE QUIT) 唔評價
BB果兩隻唔覺得上到頭十,反而路德P1仲難 (BB#1)
最近卡女武神,個人感覺全系列最難,回血+快+RNG霸體
個人覺得老將尼爾仲難打過個LIST大部份
我覺得elden ring啲雀仲勁撚過啲狗
Elden ring 未現曬
但我自問最恐都係個 d 射精大cake蟲
又快又狂射又核突

仲要多數一出出幾隻
真濕鳩尼爾啲aoe 係下下都有咁濟
而且個起手完全唔似aoe
就咁放槍 會起冰風 完全反直覺
係 但係下下都格 爽啲啊嘛...
你走住屌 一心變傻仔添
隻狼難係難在無得CALL FD子幫拖
我仲卡左係一心到...
孤兒仔叫朋友一齊黎背剌
醒覺隻狼跑得好西快+無限氣
同以前魂系玩法唔同 都係一個體驗來
一開始唔識叫人 打左幾粒鐘先打贏
佢啲技都算易避
小妺都試過死主教
明知易打就無乜戒心諗住慢慢食 點知比佢儲好招大就咒死咗
打佢前啱啱將淚滴升到+10想話試下威力,點知一鋪過
今集有得召喚仲要可以升級係易左太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞