揀裝修公司要小心伏 某間源源鐵器有限公司 真pk

14 回覆
9 Like 1 Dislike
我舊年啱啱分倒公屋 果時唔系好熟有咩好ge裝修公司 系附近就揾左間叫源源鐵器有限公司,傾完 俾埋錢,先知好伏. 簽約系連同裝修+家私訂造 一次過做曬
尤其系家私部分 大部分都唔符合預期質素,d木造家私ge木質好差 多處崩裂 打電話或者send msg去問翻當時簽約個負責人,佢一系就求其答幾句應付你,一系就唔覆,拖左成年時間都冇解決到問題。話唔符合規格,要重做 佢竟然要我補翻原價家私7成,家私系你做ge,唔符合規格重做系應該,中要我自己出翻7成???真系完全唔符合道理,我系咪可以告佢並且申索?有冇人都同我揾倒同一間裝修公司?

你要出名 公司地址。先多d人知
二手家私?
已經找哂數?裝修、傢俬不嬲仆街,而加疫情更加係,正常傢俬係,訂俾一成,做好送到黎俾3-4成,裝好檢查完俾尾數
自己搬自己拆嗰啲二手傢俬都冇咁殘
見光位都咁爛法,裡面都唔方好。
800蚊尺?
有名你叫源源鐵器,唔係源源木器
擺明淘寶貨啦
淘寶都無咁禁爛啦
講真就算做完出黎唔夠好,唔俾尾數唔驚佢玩野拆幫你拆屋或者塞鎖匙lon?
搵鐵器公司搞裝修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞