Running Man 討論區 (51)

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
想問下係米講緊rm定係其他綜藝呀?
今集第六感
佢望下李棟旭咩樣,佢自己咩樣先啦
重有人地啲作品,演技同成就
識啲演員以為自己好勁,憑咩覺得自己好似好高級,同佢哋同level

昭旻唔係演員咩,佢都識啲有名嘅演員啦,但係重好有禮貌,謙虛,知分寸。
美珠一樣識唔少勁人啦,咪一樣係知分寸,唔會抬高自己。

呢啲咪高下立見囉,識演員就以為自己高人一等,抬高自己,重話諗住做Sixth Sense 固定,頂昭旻個位,真心憑咩,收收皮先啦

負面效應嚟講佢就成功喇,佢成功令我放棄左唔少集綜藝(RM, 閒著, Sixth Sense…),有佢就直接skip嗰集,佢真係可以搞死啲綜藝
真心,佢出現夠未,唔想再見到佢
好耐冇見過漢娜了
佢嚟緊有劇上
但kbs所以應該未必會上嚟
我都會盡量飛曬有佢既part
但有時you quiz 啲嘉賓真係好正 就要焗住聽到佢把聲
本身漢娜除左RM外就同SBS就冇乜緣分
加上佢真係完全喺綜藝界消失左 落力做演員
佢都唔知比左咩迷暈藥比大神食
個個綜藝湊腳都搵佢 佢d反應真係搞唔掂
個人設去到邊都係做被迫害嘅角色
真係好想知到底大神有冇講過佢有咩好 湊左咁多年都帶唔起但都仲要帶住佢
you quiz真係避唔到 好多嘉賓好有意思
但第六感 rm呢啲真係飛得就飛
早排睇you quiz 尹汝貞個集, 大神有提過下話佢係鏡頭後好識照顧人
我就真係唔係好信 BTS單野可能比人炒作
但連swf monika都話以前素人時期經過見到you quiz拍攝比曹世鎬閪面叫佢唔好阻住拍攝
感受唔到佢鏡頭後點照顧人
我都諗起bts同monika…平時亦都無咩美談會令人感受到呢啲 可能佢真係好識照顧人既 大神同佢啲演員朋友

希望短期內唔好再請佢上rm please 上次真係好尷
我諗大神話佢好識照顧人係曹擦鞋姐 之後選rm隊長個集 佢將票俾晒大神(唔係最尾選隊長個啲)
唔係短期唔請咁簡單 係以後都唔好撚再請 唔該
真 有親佢都覺得好老尷
到底 前一晚大神打嚟叫唔好上節目 呢個gag可以番炒幾多次
大神係閒著諗住組女子合唱組合
美珠推薦左全妹 即場打比全妹問
但全妹拍劇忙緊講左句就cut線
大神話會再聯絡全妹

希望全妹有時間去參選
佢唱歌幾好聽
作詞都唔差
連kbs個radio都冇做
嗰陣佢主持做得好有誠意
個作家話佢會針對嘉賓搜集資料幫手制訂rundown
雖然冇人做中字但聽過下覺得幾舒服
唏~~
我都好鍾意佢
智孝依家個頭長返d幾靚
有中字喇
求 link
佢地話唔鍾意咩mission都冇 就咁拍
但我好鍾意睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞