【4月新番】不正經的魔術講師與禁忌教典【第 12 話】 (完)

178 回覆
3 Like 0 Dislike

其實佢就好似魔禁件右手哥咁 出黎係嘴咆出口術講大道理
等啲女扣到敵人HP咁上下 主角自然就會出黎執尾刀

是咁的 因為佢飛得太快既關係
有一樣野冇解到 根據正義所講 佢係有機會贏到(係冇白貓係後面幫拖的話)
佢枝槍本身就要配埋粒特製子彈(伊芙蓋爾茲的子彈). 否則呢把槍同一般槍係冇咩分別
但因為佢退出左帝國咩春團 再唔係軍人
所以男豬唔會有機會用到呢粒彈 亦冇方法拎到

原文:

有六個人工精靈【女神的使者•槍刑】圍繞在賈提斯的四周,零距離地將火繩槍的槍口鎖定葛倫。
葛倫已經無計可施。雖然身體還能動……可是在這種狀況下,不管葛倫打算采取什麽樣的行動,賈提斯的人工精靈都會槍先扣下扳機。
死棋了。
「呼……呼……!……可惡……!」
葛倫啐了一聲,用仿佛要咬人的眼神怒瞪賈提斯。
「太可惜了……如果你能拿到『伊芙蓋爾茲的子彈』的話,或許結局就會不一樣了……不過現在你已經不是軍人,所以也沒辦法吧。」

動畫咩細節都cut曬變左一套連技就收佢皮

雖然冇睇小說唔清楚 但真心寧願進度慢啲都唔好斬曬小說啲劇情
而且咁樣做似為左單純宣傳下小說 冇第二季既機會好大

製作組想推傻鳩白貓先夾硬做到第五卷白貓回咋

唔做埋白貓回 係第四卷完=比人屌
求第二季
佢地成功左
引到我睇原作
佢地成功左
引到我睇原作

求第二季

課金買bd
我陣間就上去訂
瑟莉卡 屌你老母

12集都隱型咁制
瑟莉卡同白犬完曬12集都得咁少畫面
我陣間就上去訂

買幾多箱?
我陣間就上去訂

買幾多箱?

我每隻買返5 隻支持下先
我陣間就上去訂

買幾多箱?

我每隻買返5 隻支持下先

比隻我洗洗
光速埋尾

發現乜

左右手

左右手做咩

左右手手指調轉左

冇錯喎
好似係你睇錯左D野
白貓係反轉手咁拎起兩個人隻手
金毛係"左手"
藍毛係"右手"

金毛左右手喎

原來兩個人黎 我罰自己睇多次

你目光放左去邊

同下post 頭張海報

發現乜

左右手

左右手做咩

左右手手指調轉左

冇錯喎
好似係你睇錯左D野
白貓係反轉手咁拎起兩個人隻手
金毛係"左手"
藍毛係"右手"

金毛左右手喎

原來兩個人黎 我罰自己睇多次

你目光放左去邊

睇下post 頭張海報,左右手唔同手套,冇錯,夠6隻手指恐怖?
感覺上呢套野做到25集
壓縮得好撚勁

btw d囡囡真係好正
完左一個星期都未夠 已經冇乜人記得呢套野

agger
昨晚先睇,咁多集得第二集結尾部分 (白貓)(

同埋競技比賽先最好睇,之後愈來愈悶

agger

我同白黃毛日日3P
又同你講

agger

我同白黃毛日日3P
又同你講

agger

我同白黃毛日日3P
又同你講

佢肯定岩岩睇完
ロクでなし課外授業
即刻上哂腦

一季婆

我好專一架
8月有9卷 期待中
7卷係金毛 8卷係藍毛 9卷仲唔係比番可愛嘅白貓?
是囉呢哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞