車臣領袖:你制裁我地?如果你地唔解除,我地會佔領成個歐洲

168 回覆
824 Like 28 Dislike
車臣領袖卡德羅夫表示,歐洲國家對我們實施經濟制裁,如果繼續這樣,我們將準備佔領歐洲,然後統治整個歐洲
Ramzan Kadyrov (president of Chechnya) on main russian tv channel: “They imposed sanctions on us… if they keep acting that way we will take the whole Europe and will rule the Europe in the future”

https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/t4vrle/ramzan_kadyrov_president_of_chechnya_on_main/
咁我明,三戰係核戰係咩意思
真公開宣戰
屌真唔縮得
加速師
歐洲縮你咪又係打
俄羅斯戰狼外交仲狼過支那
講得好 支持你快啲實行
3月4日,俄羅斯議會兩院將舉行緊急特別會議。據我了解,議程上是在俄羅斯聯邦預防性地引入戒嚴令。

https://twitter.com/Podolyak_M/status/1499010414054715399?s=20&t=i09lfZJvQ7iOlIJ3fpiVzA

開始黎料
車臣你大佬都仲係絞肉器入邊啊
起碼人地堅打,支那會咩
車臣?
你即係串我咁話喇wor
高級黑 終於明咩叫君子報仇十年未晚
唔做正契弟
想取代刁總加速師個地位
真攬炒
唔講立場既話佢地行動力的確係高既而家個個國家日鳩日都淨係識大力譴責 全部都係口交部 中國就更加唔駛講 嚇下d第三世界國家就叻
收啦

柒頭
戰爭之王
廢成咁仲出黎柒
(已死)

支持
布丁狗都冇本事佔領歐洲啦
呢個禮拜乜事
超光速主義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞