有無人係AmazingTalker到上過堂

14 回覆
1 Like 4 Dislike
想搵個英美籍英文補習老師補補啲英文,返工同啲鬼佬講野口都震埋
有無人有係AmazingTalker到上過堂?https://hk.amazingtalker.com/tutors/english 佢哋個網咁多老師我真係唔知點揀有啲新老師好平好似幾抵玩
我都留名等學野先
唔敢講英文,驚人地聽唔明俾人笑
$60/25分鐘 咁抵
之前一次買過嗰啲N堂有折嘅package
上到第5堂個老師話佢搵到full time工了從此退出網上教學
於是我申請退款
但Amazing Talker唔係退錢畀我,係退credit半年前嘅事,依家我都未得閒用番

除咗呢點之外冇遇過咩問題,主要都係睇搵唔搵到個啱自己需要嘅老師

留名
好似幾得
同樓主同一個情況
上過幾個月 主要比你練下膽 搵個鬼佬吹下水
1星期1堂其實唔夠洗
想學oral skill 可能要上密d
d老師應該大部份都nice好鼓勵你講野
其實幾好,不過我試過嘅都係比較受歡迎嘅,所以都幾貴吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞