[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 Finale 劇情討論區 (2)

128 回覆
7 Like 1 Dislike

聽到真心幾hurt
chuck 放唔低自己既自尊同妒忌
jimmy 每次做完仆街野去補救就係為左大家鍾意番佢唔怪佢,其實真心好嘔心....

我覺得 Jimmy 係良心過意唔去啫
佢做咗場大龍鳳之後成間老人院都唔鍾意佢啦
我反而佩服佢咁有勇氣去補救
冇咗一大筆錢,自己個朵又臭晒

古語有云:saul goodman不是一天練成的
jimmy就係向saul goodman方向發展緊
睇完 開心Irene有返班朋友
Jimmy仔總算仲有返少少人性識得補鑊,算佢啦
經過長時間既FuckChuck
Chcuk終於比大家用念力屌死左,rip
最尾見佢係咁打爛間屋睇到好心up ..
Gus救dingdingding果度忍唔住笑左
一路救一路心諗你條仆街唔好死得咁易呀
jimmy補返獲但係呢個方法好sad

早知今日
錢冇不特止,連同班老人家既關係都摧毀哂,難得班婆婆咁鐘意佢
雖然搞成咁係佢抵死,但見到佢踢爆返自己再比班阿婆離棄都好心酸
jimmy 每次做完仆街野去補救就係為左大家鍾意番佢唔怪佢,其實真心好嘔心....

今集同個肥妹做場戲, 結果之前做啲嘢都係多鳩餘

雖然成件事係搵黎搞,又無啦啦傷害一個無辜阿婆
但珍惜仲識得良心發現,肯犧牲自己利益去do the right thing既jimmy
Chuck 開頭諗住食硬 Howard 點知比 Howard 反將一軍睇到好心涼

但最後 Chuck 咁嘅結局又睇到好心up

Howard今集好撚型
chuck係咁拆野, 係咪之前mike黎維修果陣,裝左d野影響到

jimmy間接隊冧左大佬

同意 仲諗住佢唔會返去補鑊
遲啲去到brba時期佢就唔會再做呢d事,錢已袋理撚得其他人死
S3冇左Chuck,S4應該冇埋Kim
咁佢就失去哂身邊所有人

chuck係咁拆野, 係咪之前mike黎維修果陣,裝左d野影響到

jimmy間接隊冧左大佬

Mike應該淨係幫佢換門姐,為左入去影相
同埋想講間老人院真係乜柒活動都可以比哂Jimmy主持
jimmy補返獲但係呢個方法好sad

早知今日
錢冇不特止,連同班老人家既關係都摧毀哂,難得班婆婆咁鐘意佢
雖然搞成咁係佢抵死,但見到佢踢爆返自己再比班阿婆離棄都好心酸

佢能夠咁做(自爆)真係真心勁,可以叫做神人
你睇全地球有咩人會咁做 全地球話你錯 啲人都覺得自己無錯 是但搵個政治人物就知

錢應該仲有 不過要等一段長時間先收到
同埋應該多過即時拎

jimmy仲肯舍生成仁
Chuck死左

咁HHM股份d錢係咪比埋jimmy

今次Fatfat啦jimmy仔

大膽預測 S4 jimmy留住股份入番HHM同Howard鬥智鬥力

樓主嘅諗法同我一樣
btw今集啲配樂
Chuck 開頭諗住食硬 Howard 點知比 Howard 反將一軍睇到好心涼

但最後 Chuck 咁嘅結局又睇到好心up

Howard今集好撚型

不嬲都覺
What a dilf
其實就算saul goodman 都唔係咁衰,講唔上黑化,只係jimmy變左最真實果個jimmy
片頭跌杯都知今集大撚獲
象徵jimmy mcgill既杯
象徵relationship既杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞