[BrBa外傳] Better Call Saul Season 3 Finale 劇情討論區 (2)

128 回覆
7 Like 1 Dislike

Season Finale 傾埋今季最後一集
下年再Call Saul
Finale

It's not all good man...
新post留名
過埋今日又要等成年
Netflix有啦
大快人心
Jimmy今集補返獲都算係咁啦
雖然好憎仆街Chuck,但係見到佢自焚都有少少覺得佢慘
估唔到Chuck
chuck 就咁就死呀
jimmy補返獲但係呢個方法好sad
話時話 第8定唔知第9集
mike挖到個條屍係邊個黎

最初mike要攪和hector毒品生意 咪打劫hector既運毒貨車 搶左啲錢後綁起個貨車司機掉係路邊等人救 無殺到個貨車司機
最後有條普通好心人救左個貨車司機 通知埋hector hector梗係唔會留手殺左個好心人 埋係沙漠

最初mike要攪和hector毒品生意 咪打劫hector既運毒貨車 搶左啲錢後綁起個貨車司機掉係路邊等人救 無殺到個貨車司機
最後有條普通好心人救左個貨車司機 通知埋hector hector梗係唔會留手殺左個好心人 埋係沙漠

個個司機唔係埋左係 殺佢間小屋附近咩
姐係mike想用狙殺hector個次

btw要2018先有得睇我諗s4講無做律師呢一年發生咩事搞到kim離開佢 季尾就變左saul 咁搞法做到s10都完唔到

望咗好耐,想睇下佢會唔會撳釘釘
jimmy算係咁
Chuck
jimmy 每次做完仆街野去補救就係為左大家鍾意番佢唔怪佢,其實真心好嘔心....
jimmy 每次做完仆街野去補救就係為左大家鍾意番佢唔怪佢,其實真心好嘔心....

今集同個肥妹做場戲, 結果之前做啲嘢都係多鳩餘

望咗好耐,想睇下佢會唔會撳釘釘

x2
Chuck 開頭諗住食硬 Howard 點知比 Howard 反將一軍睇到好心涼

但最後 Chuck 咁嘅結局又睇到好心up

我覺得 Jimmy 係良心過意唔去啫
佢做咗場大龍鳳之後成間老人院都唔鍾意佢啦
我反而佩服佢咁有勇氣去補救
冇咗一大筆錢,自己個朵又臭晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞