「俄仔」Ansheles遭網絡欺凌

30 回覆
7 Like 30 Dislike
明報專訊】全球關注俄羅斯入侵烏克蘭,來自俄羅斯的網紅「俄仔」Artem Ansheles,自爆因此遭到網絡欺凌,有網民透過社交媒體留言攻擊他,並寫下詛咒俄羅斯人「死清光」的信息。

曾經演出ViuTV節目《返歸啦俄仔》的Ansheles,昨日上載黑底白字圖片作回應,他說︰「我嘅小家族入面有一半係住喺烏克蘭,睇到今日發生嘅事好難會唔擔心難過。既要活喺現實世界嘅衝突當中,又要為非我控制嘅事而面對網絡欺凌,實在讓人覺得無處可逃。」

https://news.mingpao.com/pns/%E5%A8%9B%E6%A8%82/article/20220226/s00016/1645812381661/%E3%80%8C%E4%BF%84%E4%BB%94%E3%80%8Dansheles%E9%81%AD%E7%B6%B2%E7%B5%A1%E6%AC%BA%E5%87%8C
呢條撚屌好撚大牌㗎
唔想知
想知
普京種晒票都係得6成票

點解會有人覺得所有俄羅斯人都係撐普京
死清光啦賤種
中武肺=藍
lm
source
平反支那人冇一個是蘑菇的
呢條友當自己大明星㗎
班女係佢面前好難唔濕

連登仔就話高智理性冷靜姐
唔覺佢靚仔
塊面好長好怪
Oh,Alex,You are fucking infamous in Hong Kong now
大毒梟高可晴
好靚仔
你平行時空嘅支那年年有反習遊行?有中國傳媒敢出反習文章?有普選(flawed democracy)?上到youtube/google/facebook/twitter?

論圈養程度,普京遠遠比唔上中共

https://twitter.com/sissyintoca/status/1497528201370865665?s=20&t=nDzLenCD_IOkptfUukhdGQ
連登仔濕咗唔同你講啦
始終係全港最大規模的同性戀論壇
White trash
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞