香港01: 將全港派發「連花清瘟膠囊」

203 回覆
42 Like 537 Dislike
03年板藍根 on9一次
2022 又on9一次
加重香港醫療負擔?????
要來把撚咩屌你老母閪
TVB士多賣果隻KN95
戴十七個
食死人推高死亡率再谷針
中醫說法,排緊你身體d毒
我第一時間放佢係佢應該去既地方
送垃圾俾我做乜?
下賤藥,支那人先用
收到一係放上拍賣網賣,一係送俾藍屍,感受一下祖國嘅溫暖
關都就拆埋,淘寶都仲未有免運費
建制垃圾又派垃圾

政府宣布押後立法會選舉一年,由多個建制派政黨、組織牽頭組成的「全港社區抗疫連線」,再隨即發起簽名運動,並動員各大社團,呼籲市民支持。聯署由昨晚8時開始,4小時候已收10萬網上簽署。至今日下午3時,已經有超過25萬個簽名。

組織指出,他們對於政府順應民意押後選舉表示認同及支持。該連線總召集人陳振彬表示,過去一個月本港急增近2千宗社區感染個案,大型人群聚集將可能引致病毒進一步大規模擴散,對本港社會當前努力進行的各項防疫抗疫工作極度不利。

https://topick.hket.com/article/2712541/%E5%BB%BA%E5%88%B6%E7%99%BC%E8%B5%B7%E8%81%AF%E7%BD%B2%E6%92%90%E7%AB%8B%E6%9C%83%E9%81%B8%E8%88%89%E6%8A%BC%E5%BE%8C%E3%80%80%E4%B8%8D%E8%B6%B3%E4%B8%80%E6%97%A5%E9%9B%86%E9%80%BE25%E8%90%AC%E7%B0%BD%E5%90%8D?mtc=40001&srkw=%E9%99%B3%E6%8C%AF%E5%BD%AC
係「親中派」

呢班冚家拎一向都係有破壞無建設
睇錯連登膠囊
先唔講功效
但呢D中成藥唔係個個岩食
我屋企都有
但我無食過都好返啦
除首批運抵香港的「連花清瘟膠囊」及「金花清感顆粒」外,另一款中成藥「藿香正氣」將會陸續到港。

又派膠俾全港市民
又請市民食正氣
懷疑習種都係高登仔
頭先搭lift先見到有人拎住
攞,我一定攞~幾時邊到攞
又唔知幾錢買幾百萬包返黎
以後宣傳愛國食國藥
全民支化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞