150多名俄羅斯高級官員簽署公開信譴責普京入侵烏克蘭

227 回覆
697 Like 6 Dislike
本身諗住一兩日打完,屌你打左咁耐仲要傷亡咁重,依家入左泥濘
犬決
作反?
有冇得彈劾?
有冇布涅茲尼夫 搞掂赫魯曉夫 2022
睇黎烏真係起風
其實下面一早想推翻普京
今次可能放手一搏
你睇得最撚透。
罷明普京本身剛愎自用,下屬都唔託佢。
獨裁者得你哩啲蟻民奴隸一心想歸順炸。
普京係抵撚死啊,無lala開戰,烏克蘭人無lala又死又傷,俄國兵自己又死,犯眾憎。
而家網絡咁發達,仲諗住佢做乜冇人知?仲諗住歷史係由勝利者寫?
你老母,平反六四啊!
香港連俄羅斯都不如
佢哋可能覺得會輸所以同普京劃清界線
過150多個高級官員會唔會聽日就消失哂
可能依150人係比佢下台階呢
國安法 拉得
要睇烏克蘭頂唔頂到
當年六四都好多官員、黨員、主流媒體支持學生
但冇軍隊支持就咩都唔駛講 全部俾人清算
佢係譴責普丁本人
定係譴責譴責普丁既人?
其實今次開戰係因為佢已經冇左十鳩幾廿年前果D民望
條柒頭除左喊打喊殺..國內經濟已經攪唔掂..雖然俄佬已經好過當年解體
不過咁撚多天然資源,,除左呃鳩習仔同賣下天然氣
好多野都發展得好慢..而家仲要無啦啦打鳩烏克蘭..
一開波國內已經反戰..打得贏最多係多左一班激進支持者
但打輸就成個俄羅斯俾你條柒頭攬炒..我係歐美就而家扶班反對黨一野收你皮..總之你條柒頭落台..唔制裁不特止..仲要經濟援助你俄羅斯.
再切斷同中國聯繫.孤立你兩隻國際毒瘤..
印度神童所講既戲劇性轉變
言論自由(0/150)
如果有俄軍加入反普京就正
同香港D 管理層一撚樣. 對唔住,係囉我間公司係咁樣撚好撚垃圾.
屌你老母!! 你冇權既? 你唔識拒絕軍令? 打撚完.就我打份工.
屌你老母 ,信你都寫得啦. 你估唔會秋後算帳咩?
家下真係只欠一粒子彈
有幾高級呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞