DFS MT 2022

13 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇人收到interview 消息?
DFS 個網仲係顯示review緊CV
上年都遲process ga. 我上年好似4月佢先叫AC
介唔介意講吓會分幾多次面試?成個流程大概係點?
我都apply咗,係咪仲未有回覆?
未啊 一啲消息都未有
今日啱啱HR interview 完, 以我所知所有function 上星期已出晒Email
啱啱先返到HR in 係咪正常?
hello想問你報左咩stream? 見到佢尋日又再出mt job ad
Merchandise
有無人apply咗2023 MT?我身邊嘅friend一早收哂reject letter 但我無收到reject letter 或者無話比interview我
有!你apply咩stream
普通MT!你都冇收到reject letter?
佢出咗interview 比我呀,我本身報普通Mt 佢比咗store operation 我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞