[甜瓜回歸] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(342)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
袋袋平安
上年係傷ad渣嘛唔係都贏到大腸
訪問被問到比人boo
我龜話有3 個beautiful kids and wife
真男人!家庭放第一位!
希望自己dnp啦
你家人好需要你
幾耐未贏過波…
你都弱撚智 成段野邊忽有迷過龜 成季屌龜同西書大少爭執到佢生仔嗰陣 你仲起老母個閪到 我講緊成隊都唔識入波 占下下鏟入去 draw唔到foul又大叫 bump入去 fadeaway 入唔到無foul 又大叫 都可以spin 我迷龜?成隊打到pat屎咁 占咪又7個to 咁都淨係怪一條友 你躝翻去睇cartoon network啦柒頭小學雞
簽咗 willie cauley-stein
公道講句 咁嬲做咩 知你個44m三雙王無錯啦 公道哥
76人又砌到個靚陣
東決 76人對nets好睇了
叫佢地睇下佢地西書大哥
又要睇字母
熱水都好勁
睇好熱鹿人 3取1入東決
其他睇分組點對
東區前6隨時輸3場
就第1變第6
點都好
今年playoff at least 有牛狼睇
鵝都有機
躝翻去含你條仔條柒啦傻鳩 入嚟第幾日? 我比人屌太監嗰陣你甩柒咗P未呀懵撚 3你老母雙王咩 盲中中亂鳩咁咬 抵人咁憎你班傻閪盲占粉 今日幫烏克蘭出聲未
反西書等於盲占粉 你智商令人擔憂
同埋你咁搶口一係就覆快少少 想屌你屌到火都無埋
熱水星味唔夠
Even ola未復出
但唔覺得贏到76 網 鹿
金塊反而有機西決
Mpj Murray 三月中復出了
等塊覺得大飛可能仲好睇
讓緊1億cap 3個頂級側翼
無巨星都仲保緊第8
加上coach lue
上場大飛對湖人
lue最後1分鐘換左4次陣
第1次進攻傳唔到戰術就即timeout
逆轉完每次有得換陣都轉攻守
反而vogel 係不變應萬變
好似等班友自己黎就算
Vogel 次次都俾lue智商壓制
如果大飛果兩隻復出
上面腸狗湧狗應該嚇到屎都瀨
幾時下個season
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞