TOMICA 討論區 05

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

冇時間去hw event夜晚翻屋企撚雀算數
有無十代同好巴打

十代係靚仔既 雖然唔鍾意警車 但又真係幾型
各位師兄唔好意思,借個位問
Tomica 49號 山崎五十鈴貨車 香港萬信係咪冇引入行貨?得日本水貨?
重有依家難唔難入手?
因為小弟脫坑一排 對上買既車已經係黃色jazz

新or舊版?

冇時間去hw event夜晚翻屋企撚雀算數

終於都買到?
Tomica 49號 山崎五十鈴貨車 香港萬信係咪冇引入行貨?得日本水貨?
重有依家難唔難入手?

新or舊版?

重有依家難唔難入手?

新or舊版?

我好似有新個架 ,個時係灣仔買,仲係$2x
重有依家難唔難入手?

新or舊版?

今日eBay 澳洲佬d車真係大開眼光,個價仲痴撚柒線添

架紅色MR2 同皇冠的士掛卡製真係第一次見

其實ebay點玩可以平d?
間唔中揾到d正野
但加埋個運費真係狗也不屌

日日上
但而家都無乜平
d鬼佬都知舊車炒得起
我ebay買到一架最正好似係香港廠出既m3
全新都係1.5美金連shipping

tomica出?

運費呢個真係無辦法,外國郵費費用普遍貴香港一大截,或者應該話香港運費實在太平
而家買車真係搏下有冇即決可以執下死雞,不過有d ebay seller 買多一件未必會combined shipping ,尤其是top valued seller. eBay 要求每一件買都有一個tracking number呢樣真係有時攪到唔鼓勵你買多d慳平均運費

呢隻係澳洲出口版吸塑tomica,日製80年代出,部分顏色款淨係呢d海外吸塑版先有,中間果行架大皇冠NYC taxi 日拍都要45000yen ,澳版吸塑單係張紙最少都有6-7款

呢堆又唔算貴,淨係架紅色MR2,魔鬼的都值啦
今日eBay 澳洲佬d車真係大開眼光,個價仲痴撚柒線添

架紅色MR2 同皇冠的士掛卡製真係第一次見

其實ebay點玩可以平d?
間唔中揾到d正野
但加埋個運費真係狗也不屌

日日上
但而家都無乜平
d鬼佬都知舊車炒得起
我ebay買到一架最正好似係香港廠出既m3
全新都係1.5美金連shipping

tomica出?

運費呢個真係無辦法,外國郵費費用普遍貴香港一大截,或者應該話香港運費實在太平
而家買車真係搏下有冇即決可以執下死雞,不過有d ebay seller 買多一件未必會combined shipping ,尤其是top valued seller. eBay 要求每一件買都有一個tracking number呢樣真係有時攪到唔鼓勵你買多d慳平均運費

呢隻係澳洲出口版吸塑tomica,日製80年代出,部分顏色款淨係呢d海外吸塑版先有,中間果行架大皇冠NYC taxi 日拍都要45000yen ,澳版吸塑單係張紙最少都有6-7款

呢堆又唔算貴,淨係架紅色MR2,魔鬼的都值啦

另一堆紅卡又超值
變左hotwheels group
有無Tomica tg group?

hw 同tomica都想join
變左hotwheels group
有無Tomica tg group?

hw 同tomica都想join
唔好開喇
唔好開喇

唔好開喇

唔好開喇

重有依家難唔難入手?

新or舊版?

[/member]花見台提早9月出 [/member]

唔好開喇

Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞