俄仔Ansheles被網民詛咒︰「希望你哋俄羅斯人全部感染晒新冠肺炎然後歸西死清光」

13 回覆
11 Like 5 Dislike
Ansheles是俄羅斯「小鮮肉」KOL,在事件中竟然受到網上攻擊,有網友在他的IG Story惡毒留言:「希望你哋俄羅斯人全部感染晒新冠肺炎然後歸西死清光」,令Ansheles大感無奈,並打上一個問號,實在莫名其妙。後來,Ansheles以黑底白字留言表達感受,說:「我嘅小家族入面有一半係住喺烏克蘭,睇到今日發生嘅事好難會唔擔心難過。嘅(既)要活喺現實世界嘅衡(衝)突當中,又要為非我控制嘅事而面對網絡欺凌,實在讓人覺得無處可逃。」身為俄羅斯人的Ansheles面對打仗,而家人同時受到無情砲彈摧毀家園,相信他此刻心情實在不好受。

https://skypost.ulifestyle. com.hk/article/3188459/%E7%83%8F%E5%85%8B%E8%98%AD%E5%8D%B1%E6%A9%9F%E4%B8%A8%E4%BF%84%E4%BB%94Ansheles%E6%85%98%E9%81%AD%E7%B6%B2%E5%8F% 8B%E5%92%92%E6%AD%BB%E6%B8%85%E5%85%89%20%E7%84%A1%E5%A5%88%EF%BC%9A%E6%88%91%E5%AE% B6%E6%97%8F%E6%9C%89%E4%B8%80%E5%8D%8A%E4%BD%8F%E7%83%8F%E5%85%8B%E8%98%AD%20%20
垃圾flu 咒人死都唔好用個無關緊要的小「病」咒人啦 還要說甚麼「新冠」武肺就武肺啦 誰敢戴口罩就要他滅亡!一個無關緊要小病
佢打中文?
👍🏾
識打中文好出奇?
小白面鬼仔入面算樣衰

後生 陳冠a 劣化版左右
斯拉夫男人係依隻樣
識講廣東話
關佢鬼事咩,佢撐打仗就話姐
俄羅斯人唔反戰就去死啦DLLM
打唔打仗又唔係佢決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞