我老公覺得所有野都係AA先係啱

1001 回覆
65 Like 760 Dislike
老公開到聲喎 強姦係咁定義架咩
講咁多版 對面立場都仲係狂出呢d低級錯誤
真心不如收皮
唔係唔肯比俾,唔肯比幾蚊就唔會同佢肯屋企開支分開item俾係直接一蚊都唔俾,已經講一人俾啲都無所謂,係想問男人點睇aa 到咁嘅地步
即係女人唔俾返半個condom錢,男人係會覺得女人小家要你蝕埋嗰廿蚊?
柒咗就深潛改名啦
之後怨對方做唔到,慢慢積怨
最後嘈交離婚
好多仲未行到結婚哩個階段
仲係覺得認為應該要咁
是但安個名好聽d姐
我新年一定要用祿柚葉沖涼都可以係儀式感
家庭戶口本來就係所有關兩個人事既支出
請問有咩問題?
咁不如你講下
咁係個男人不負責任姐,女人日日坐係度等老公都見唔少,我外母果d養兒防老思維,成世人未做過等人養,絕對唔係少數,就係尼d上古世紀既價值觀,係香港溝溝埋埋d普世野,先攪到港女變原罪,係大陸、日本,邊有尼d野,女人就是男人既附屬品,簡單舒服。

Btw, 所以我真心睇唔到樓主老公係個不負責任嘅人
都係果句 我食兩隻蛋無問題
係自願 唔係應份
弱智仔 分到未?
咁你俾咗又真係唔好理佢點用
屋企人你永遠都講唔過佢
一陣又出大絕話養你咁耐
結埋婚都要計咁盡真係有啲過分,但你要人哋交租然後額外再俾家用你,依家搵好多?更何況依家呢個時勢
你up乜柒 又乜撚嘢跟邊個姓啊
係咪以為打幾個濕鳩point出來就好有point啊 救命
大家可以試下對燃狗小菜用追故模式
弱智傻閪嚟
就係咁用 你d父權撚想唔認?
唔好意思你唔講打錯字真係唔明你講乜鳩

明明自己打錯字,好意思怪人仲話人女權撚
希望你唔好on9到連最後嗰句都仲係打漏字啦
男人做到咁都有女人受 幾神奇
整個生活費基金出來 一人比一半 日常洗費用基金扣咁得唔得
你有咩資格鬧你阿媽?要鬧都係你老豆鬧
「見過有女人」「好多爸爸放工」係啦係啦,咁你覺得喺現今香港社會,你所講嘅係普遍例子?而唔係個例?普遍男人負責埋養家做家務湊仔?普遍女人乜都唔做只負責做寄生蟲?
呢度所有人都知道呢個世界係點樣嘅,拎個別例子出來都幾好笑,唔講埋單親家庭?大把單親家庭係老豆養仔女添,咁係咪唔需要老母呀?
盲俠 追下post先啦 睇住仆街啊
所以事情應該係自願定係應份?
弱智架同一句野講咁多次好似呢兩條白痴真係文盲咁
人人都要用你嗰套咩
你鍾意俾大份你條女又鍾意收咁咪得囉
我鍾意Aa我條女又鍾意AA
又有乜問題呢?
依家係你地強行加插你嗰套所謂價值觀比全人類
我哋只係提出一個開放性選擇
就已經要比你哋人身攻擊話度縮
心諗一句wtf
你係男人仲嘔心 咁撚樣嘅父權思想
唔止打壓第一第二代呢啲真正既女權主義 仲打壓埋男人自己嘅群體
依家啲女人女權變哂女拳 男人要變狗公
班女拳囂張到書包掂到就要畀佢屈到社會性死亡 男人唔俾搭𨋢 分手之後屈個男人強姦要佢身敗名裂一撚樣

你呢種人同古代嗰啲女人要求其他女人要三從四德唔好讀書返屋企相夫教子嘅女人一撚樣㗎咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞