[有圖]旺角 香港陀地美女 開心價$370

60 回覆
1 Like 29 Dislike
個美字寫錯

識食

中国佳麗

識食

中国佳麗

亞嬸你做咩啊

琼子=古玩?

琼子=古玩?

識玩一定係咁玩
唔係咁開心呀?
有冇人見過我個一蚊
價錢牌當有圖?
講到幾靚幾靚嗰啲比張圖黎好喎
屌你老尾,女呢 圖呢
睇清楚 其實係3.70
玩過啦 廿中歲啦
不過好鬆 一日比人出好多次
同埋佢地好急做多幾個客 唔好服務
當快餐食

識食

本地0靚妹..李慧琼
屌你老尾,女呢 圖呢

有李慧京子
要北菇定陀地

150蚊全套

試下陀地

阿嬸 你係度做咩呀
要北菇定陀地

150蚊全套

試下陀地

阿嬸 你係度做咩呀

除褲囉
要北菇定陀地

150蚊全套

試下陀地

阿嬸 你係度做咩呀

除褲囉

點解咁做呢
旺角好多女神級企街,有樣有身材,仲要後生嫩口

大陸西幾靚都假

我有講過係大陸妹咩?本地陀地,純正流利本地話,300蚊,通常兩個一組企埋一齊,起雙飛都只不過600

香港個班識窿路,十個有九個都去左做ptgf,淨低個個應該係樣衰到冇人要,仲同你做雞?又要扑又收得少。係得大陸個班先落黎做多 未必本土先講到流利廣東話

咪臭係 傻仔唔知價
企街300幾400 私影下都有啦 洗撚比人屌到西都爛咩

兩個青頭仔縮返個龜頭入去啦
要北菇定陀地

150蚊全套

試下陀地

阿嬸 你係度做咩呀

除褲囉

點解咁做呢

你話要陀地丫嘛 我係依區起哂朵
玩過啦 廿中歲啦
不過好鬆 一日比人出好多次
同埋佢地好急做多幾個客 唔好服務
當快餐食

不了

我覺得, 就算係出嚟行, 撈偏, 都好應該學習下寫好少少D字
頂你寫到咁撚樣, 中間仲要有錯字油咗佢寫返啱
然後開心價個心字中間嗰點真係心形咁
你成版字寫成咁, 得個心字嗰一點叫做美化咗, 算點呢? 好吸引咩?

香港美女,青春少婦, 有幾靚? 有幾青春呀?
到時咪又係D廿到尾, 個樣又岩岩巉巉嘅女
廣東話正少少就話係陀地, 對波有B就話人大波
標準隨你定, 龍門任你擺, 未上去都feel到一陣伏味

寫幾隻字都寫到咁求其, 好難唔懷疑上到去D服務可以有幾俹簁
就算你話D字係古惑仔寫嘅; 上到去就女女提供服務都好
物以累聚, 人以群分, 你班古惑仔寫幾隻字都是是旦旦
班女做嘢仲可以有幾認真? 好意思收人370, 你俾我呀?

150蚊全套

試下陀地

阿嬸 你係度做咩呀

除褲囉

點解咁做呢

你話要陀地丫嘛 我係依區起哂朵

我覺得, 就算係出嚟行, 撈偏, 都好應該學習下寫好少少D字
頂你寫到咁撚樣, 中間仲要有錯字油咗佢寫返啱
然後開心價個心字中間嗰點真係心形咁
你成版字寫成咁, 得個心字嗰一點叫做美化咗, 算點呢? 好吸引咩?

香港美女,青春少婦, 有幾靚? 有幾青春呀?
到時咪又係D廿到尾, 個樣又岩岩巉巉嘅女
廣東話正少少就話係陀地, 對波有B就話人大波
標準隨你定, 龍門任你擺, 未上去都feel到一陣伏味

寫幾隻字都寫到咁求其, 好難唔懷疑上到去D服務可以有幾俹簁
就算你話D字係古惑仔寫嘅; 上到去就女女提供服務都好
物以累聚, 人以群分, 你班古惑仔寫幾隻字都是是旦旦
班女做嘢仲可以有幾認真? 好意思收人370, 你俾我呀?

做乜野姐你
係到搏咩姐 好撚好笑啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞