有疫苗通行證都冇用!全部封鎖處所繼續封至4月20日!

361 回覆
557 Like 17 Dislike
支持樓主
2019 年 9 月 3 日,路透社公開林鄭錄音,當時林鄭對一班商界人士講話,其中一段如下:
「我的生活被天翻地覆……我沒有行街,沒有逛商場,不能去髮廊,不能做任何事……」
(英文原文:My life has been turned upside down... I have not been on the streets, not in the shopping malls, can't go to a hair salon, can't do anything...)

明哂
反苗公屋仔又跳出嚟
苗撚贏到開巷

贏錢贏運贏健康,苗撚全家都成大贏家
樓主好波
苗撚
我日日要返office都冇打,你做乜撚呀
打左仲可以見soon仔
講咗髮廊美容院健身中心都停到4月20號?
有咩好笑? 政府玩市民好好笑?
定你地本身係孤獨撚?
政府宣布:晚市禁堂食、處所禁閉措施延續至4月20日,同時將再收緊午市堂食、戶外戴口罩!
https://lih.kg/2896851
話為食飯睇戲社交去打針既我真係恭喜你呀
你天真嬌黎喎
反苗撚今日仲唔高潮到噴水
我有冷凍之手
呃人打針,然後乜都唔開
打咗傻仔針係on9啲
本來 book 咗 26號打第一針諗住有得睇戲
冇得睇就取消 booking 了
好彩我唔join package,只做單次,不過我已經將今個月原本用嚟做facial嘅錢買哂護膚品
大家真係乖 檢測完唔好周圍走

420都搞唔掂就好大獲
D鋪頭頂唔順喇

我就黎變長毛喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞