KFC 成個廣告活動都有浸柒味,抵你比麥記撳住打

438 回覆
1393 Like 51 Dislike
綜合咗各大TG group主要見到以下問題:

1. 一人餐送海報,二人餐送卡仔,諗吓都知唔對路啦係咪啊買細送大,買大送細,咁我點解要買大

2. 卡仔A5 size 仲要唔係硬身,即係一張細張啲嘅poster,同樣問題,買二人餐把撚?

3. Poster個設計又唔係靚,仲要兩款一樣design,食雞食到奔喪咁,明知團粉唔多又唔出個人卡麥當勞例子咁成功又唔學,搞到而家不倫不類,你張poster carousell $20 有交收啦

4. P圖P到,呢個邊個嚟?

5. 你啲雞好撚難食啊,咁有錢搵Collar代言不如諗吓點樣改善食物質素?當真係有人食,過咗個活動啲客咪又係走鳩晒

6. 出餐快少少係咪會死?堂食又慢,外賣個預計時間過咗成個鐘都未有餐有啲人外賣仲要冇撚咗張卡/張卡濕晒,CS打10幾次先打到,但又幫唔到你手

你請班女返嚟唔代表我哋要含淚食㗎我一蚊都唔會代入你KFC袋dllm,條marketing team執咗佢啦
同ivyso合左體?
葉璇掛
canvy
樓主係100毛返工 我點都選擇信佢
D女咁嘅樣唔p勁啲唔得
5. 你啲雞好撚難食啊,咁有錢搵Collar代言不如諗吓點樣改善食物質素?當真係有人食,過咗個活動啲客咪又係走鳩晒

根本食左一次都唔駛再食又冇新野 啲雞又難食
十分認同4
麥記炸雞贏晒KFC
問題係collar根本未紅,成件事搞到好尷尬
個個都P到勁誇張
Day P到包包面都冇埋

所以冇興趣

啲雞大嚿到
一次都唔撚使食成個可以skip
G chi 逆蛇
真係想要既都 直接Carousell 見。。。

未睇過實物 但係你講到d換領物咁差
珍。
G chi 逆蛇
KFC marketing 搞唔掂
完全冇興趣為左張poster同卡食
佢抄m記出啲個人卡比我抽下芯駖都好呀
個牌 p到candy變咗第二個人
明明條片好正式
張poster carousell現價貴唔過個餐
支持逆蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞