尋晚一個message,成個藍屍廢老group靜到今朝

24 回覆
75 Like 6 Dislike
1. 每年暑假班𡃁仔嫌份工人工少又工時長,我記得呢班人成日話班𡃁仔小小苦都捱唔到?想當年我地文革時上山下海咪又係咁?

2. 我記得當年長毛係立法會討論財政預算案時因削減醫療撥款被佢地列為拉布者。

3. 2016 年,佢地話拉左梁天琦去坐監就可以令施政回復正常。

4. 2019 年,佢地話止暴制亂後,香港就會政通人和。

5. 2020 年頭,醫護罷工要求政府封關被佢地標簽為黑護,要求醫管局炒哂佢地。

6. 2021 年,佢地話完善左選舉制度後,香港人人有好生活過了。

好為佢地感到高興,他們想要的,特區政府都為佢地準備左最好既。

二來你地一人一票選出黎既愛國愛黨正義之星連日黎都話出過黎講野,亦冇要求政府緊急撥款醫管局做任何野,就足以證明事情係冇任何嚴重性。

作為支持政府既我,我甚至懷疑有好多媒體借呢件事煽動市民仇恨政府,建議向國安方向阻止假新聞。
成班垃圾廢老呢幾日係度屌醫管局
忍唔撚住問下呢單野係咪自己既共業
結果冇一個有膽同我傾幾句
今朝老豆塊面黑過芝麻糊
漏咗高鐵1000億 國安80億
醫療唔肯增撥

洪為民生日會 班人係可以唔洗守限聚用安心

總之你哋支持政府嘅人
加油打針安心限聚抗疫
佢哋日日party 日日送錢俾大陸
你老豆如果夠膽駁咀的話,就一把打落佢個尻咀度。
早晨呀老豆
有國安法後 又係開心嘅一日
民建聯今日做咗啲乜?
香港一片繁榮安定啦
見到save hk藍絲比人鐵拳
係開心嘅
佢地永遠唔會覺得自己有錯
武肺搞到咁一定係因為香港人唔做好防疫累埋醫護
甚至覺得之前班黑醫黑護玩完罷工拍拍羅友走哂先搞到而家唔夠人又唔夠位(事實上好多都返哂去做,唔係武肺爆到咁就俾人清算都似)
明明經過依三年政府嘅洗禮 五毛嘅耳濡目染 仲每晚唔知6 7點都播首濕鳩國歌 我已經痛改前非 棄暗投明 改過自新
我依家已經係一個不折不扣嘅死藍絲黎 仲要係藍到黑果隻
點解仍然要俾政府d毫無邏輯嘅政策當狗咁撚
我地係咪要全港10歲以上女童交哂初夜權俾黑警先會有好日子過
蠢人叫唔醒
由得佢
支那人同藍絲弱智㗎 就算個政府搞到佢地仆街 佢地都係支持政府
Push
我有時就會諗佢地唔係唔想醒,而係唔知醒完之後既去向
因為佢地太弱智,所有野都係二分法,非藍即黃
佢地弱智地認為唔支持林奠就等於小黃人
支持政府嘅藍屍們,收嘢喇。
中老年人多藍絲
因為潛意識希望社會穩定
自己唔會臨老過唔得世
佢哋唔想醒係因為唔想認衰。
最叻 一代不如一代,點可以認低威
今次懶林鄭就算 就唔算自己事
689條撚野係fb成日講加拿大政府點對示威者
香港既事佢有咩幫過手?
有,當年佢想玩開槍俾人軟禁左
班奴才唔會諗咁多
藍屍狗求仁得仁 屌醫管局說三道四係咪想分裂國家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞