Kanken定Doughnut好用

11 回覆
78 Like 8 Dislike
Kanken
Doughnut
都係垃圾
有咩推介
垃圾袋
Kanken貴到癲
認真答
如果係呢啲款

覺得 doughnut應該會比較好

kanken

doughnut

肩帶kanken隻帶孭耐咗重咗啲真係勒住會痛

利申:但doughnut我靜係用過呢款 不過見佢哋背囊啲帶都係差唔多 至少唔係kanken條幼帶先咁建議

如果樓主完全唔係講緊呢款袋我都比唔到咩建議
路過見到分享下🤣
Doughnut 淨袋已經好重,Kanken又輕又擺得多嘢
Kanken靚同襟睇好多
Doughnut 要放到a4嘅size嘅話 孭上身成舊磗咁 買完冇用過。。
耐用一定KANKEN贏
Doughnut平好多 一個開二個價錢
好多人以為kanken 係出小朋友袋 女人袋
其實kanken 只係fjallraven 呢個牌子下邊一款袋
佢本身係pro戶外野黎
出呢D的
https://www.fjallraven.com/us/en-us/bags-gear/tents-sleeping-bags/tents/keb-dome-2?v=F53702%3a%3a7323450207175

打獵 登山 露營
Kanken正
本身淨袋好輕身,又襟用,我帶親佢都係揹重野,有時去旅行就放佢入kip回程先用,用左5年以上一d都冇爛
我又唔覺得佢條帶肋,同埋如果女仔用幼帶我覺得好襯d,其他backpack 粗帶有時唔係好襯d衫
Muji 280蚊純黑色背囊(唔係棉質果款),正到顛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞