Hmd 眾絲相

417 回覆
907 Like 81 Dislike
180 車巴 次次上hmd 都見到條友話180車巴靚仔
換相見過條仔個樣
fuck boy 樣 似縱慾過度
可能佢食過肥婆一次肥婆念念不忘
香港政府係垃圾大家都知
但生活得係香港 點解要屌政府呢

香港政府係咁垃圾架啦 你又要住係香港
唔滿意咪走囉
手足黎 拉!
7x都話正常真係痴撚線唔怪之得個個都話自己小肥 你無腦好啦 以為全世界都似你咁無腦?16x 43-47 先叫正常 7x kg你講計埋啞鈴呀
又坦白d講
以你個例子為例 有人見到有地方賣一萬蚊一碗白飯既
已經比人po左上網 分分鐘仲早過連登仔
連登仔口臭歧視肥婆就唔係新聞架啦
不過的而且確以前呢個app係幾多高質女性玩
當時都係比連登仔係又po人上黎唔係又po人上黎搞到d高質既唔再玩
我都係聽返黎

樓主第一日玩hmd?
男仔嚟講都算肥
除非你超級大隻
樓主都知有問題,但佢係要post,咁點
見到條仔169少肥搵走肥伏
佢自己咪肥伏
成何體統
唔玩hmd
浪費時間
咁你影咗買家賣家上嚟未,而家的確係貴貴都有交易
咪因為有d男人豬扒都食
搞到佢地咁有自信
仔WO ching
我咪話仔+做開gym 囉
仔 16X 4X KG?
唔怪得你叫排骨仔啦死廢柴..
根本玩得交友app條件都唔會好得去邊啦
肥婆嚴人寬己
所以先會體重失控
約過三個。兩個肥加唔靚。一個超肥無約。但約過一個女神級但好貴。
50kg 都冇排骨到痴線wo
我主要係想畀班人認知到自己點解出唔到Pool,肥唔係問題,問題係肥得嚟仲覺得自己高質,要求多多,冇人要就上網叫春,有巴打肯食就覺得自己冇問題。
我Po出嚟嘅肥婆全部都係態度有問題嘅人,我已經Filter咗80%嘅正常肥妹,冇放上嚟。
佢哋出唔到pool嘅重點係態度,唔係外表質素,我身邊都有唔少肥肥哋嘅fd出到pool,因為佢哋個人都正正常常,尊重他人亦尊重自己
同user名一樣.垃圾排骨仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞