[DiuTV 全民造星IV] 遺珠討論區 (88)Sudio可以出Yolica簽名Poster嗎? VAL二人之境MV!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
跟 夠膽就比蛋B代言
特登去查佢有乜用

NAT B is used to treat and prevent vitamin B deficiency and support healthy body function in conditions where the requirement for vitamin B may be higher such as increased emotional stress, chronic alcohol consumption, surgery and recovery from sickness

有助抒壓同染疫後康復 好似都啱你哋班雞醬
我諗啲人都係偏向買airpods多
正常apple 喎如果sell 到AirPods 應該拍得住collar
絕對支持蛋b
媽的貢丸
hanna都有T2 收
但冇discount code
佢一時時
有次佢同佢阿哥影cover成個黃妍咁
但有啲位又似林家棟
仲有FB廣告之前sell 出信用卡送舊版AirPods
我諗collar都未必代言到apple
Apple唔會請代言啦
請唔請都一樣多人買
真 samsung又鏡攞左 淨返嘅牌子………
希望三叔唔好搵班女代言
班鏡仔搵咗部三叔機之後 影啲相都勁濛
代言相機嗰啲仲好啦 我唔想買Samsung
換*
入面級嚟講幾抵玩
三叔唔係出名cam勁?
好貴
同埋支棍我到而家都接受唔到,好柒
千幾蚊買隻唔靚又唔係特別好既耳機真係不了
明明初出個陣好多人笑佢柒,但是都好多人買
華為
Airpod3冇乜棍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞