係豐澤百老連鎖店定小店買電視好

37 回覆
0 Like 20 Dislike
最近想買SAMSUNG AU9000黎預戰elden ring 啲gaming features真係幾齊

price.com睇 $46xx至$63xx

4600太平 6300又太貴

所以揀左中間比較接得多單嘅小店 5200左右

但係又驚小店買會比人水

所以想問下見到"特約零售商",貨到付款係咪就代表有保證?

豐澤:5750 百老:5980 唔想比貴左買同樣嘅野明明同一個倉出貨

唔該晒師兄
行保就無分別?
唔會呃人既,要問清楚有冇貨&價錢有冇變
格價網可以留言查詢,唔放心你咪間間問吓,問乜都得,問完唔買又得

特別平個d你咪問吓點解咁平又未必一定有貨比你
唔係小店太平
係連鎖店食水太撚深
問下SSP AVOutlet,price.hk應該榜上有名
問清楚係咪行貨有行原廠保養
淘寶買ok
真,冷氣機大鋪都貴勁多
無保喎
price.com D 鋪頭都OK 既
無試過中伏
屋企咁多年嚟四間房換啲電視機都未用過個保養
部部都用至少七八年
未壞過 係換下新款咁
而家唔知仲係咪咁
以前我香港買電器經驗
細鋪買都係品牌自己員工送貨同安裝
av life
價錢比另外兩間大行平
寧願比多幾舊 貴少少買個安心
AV OutLet 買過OK
你想去買果間野個名
上去GOOGLE 下
(XXXXX) 黑店 伏 呃 之類既
睇下間野有冇2年以上
如果3年以上搵唔到有人鬧就可以試下
唔好亂揀事後先話原來間野好多人出過事
而唔係揀咩中間價錢
連登有個電視討論post
有講邊3間小店有信譽,的確係平d
其他鋪你打過去問 都係話冇晒行貨得水貨
另外大鋪咸片生活都ok
又唔係唔知price.com黑店多
你買之前拎間舖名google搵下評價先
同埋check下係咪行貨/有行保先
price.com 啲舖基本都係先達/深之都果類,自己諗清楚
連鎖店,有得分期,有得儲分,又有售後服務
佢地個價都係現金價嚟,信用咭價又唔同
有時好難下下俾咁多現金一炮過,仲要無分儲
平係有啲代價嘅,
但買過幾部都算係咁
因為細鋪拎晒製造商送嘅贈品用作銷售
我試過壞三星電視要求換貨,三星要我歸還所有贈品!
三星話佢哋system check到有人用我電視機換走晒贈品。提供唔到贈品就要跟零售價賠錢!
我以後只會去連鎖店買電視。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞