變撚個放左陳冠希啲閃卡上Opensea當NFT賣?

22 回覆
8 Like 1 Dislike
痴撚線

https://opensea.io/

0x07452670bb58ccab5d4548eb6ab9fc29093baa66
我是陈冠希,回顾2008年,整个事件非常地难过,我很抱歉,大家必须不得不经历这一切,我也想谢谢你们给我这个机会,来吐尽心中藏着的话。 今天我把收藏的所有照片全部制作成NFT,我希望今天之后,能够得到你们的宽恕,在这个事件以及这个事件所引发的一切,我真的非常地抱歉。我希望你们所有人

opensea 當係相簿咁用都唔錯
朋友
右有狂徒

仲要有成交
根本就係 一早話左放啲警暴新聞上去流傳後世
不過要錢mint 無人肯做
博當事人買返?
Polygon 免 gas fees
獨一無二的NFT 炒起佢
無留意 點解咁咪即係任mint?
咁平時做txn都唔洗gas fees?
咁即係可以鳩做txn???
經ETH chain要
行polygon唔洗

https://support.opensea.io/hc/en-us/articles/1500012889322-How-do-I-purchase-NFTs-on-Polygon-

Selling and buying NFTs is gas free.
佢呢個係買賣NFT唔洗錢
但MINT NFT應該都係要
無左 好在睇到啲舊相
好似就咁UPLOAD 張相上去就得
無左啦
呢個當宣傳又好開心下都好
見唔到喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞