「突發」警嫂用假袋擺上YOUTUBE炫耀兼鬧爆老公

802 回覆
1066 Like 22 Dislike
是咁的 依排係痴線西PO見到有個警嫂大搖大擺用假袋兼放上YOUTUBE曬命
愈睇愈好笑 想分享比大家睇 順便想問下有冇人真人識佢 俾d花生俾大家食下

第一次開整合POST 請大家見諒

依條女叫ANNIE WONG
自己本身做CWB Starfucks parttime
但依間橋埋雙手係屋企拍片等人養
Youtube入面自稱中學時要重讀中一
報稱1989年出世 係咁用假袋扮真袋再拍片上Youtube曬命同屌9老公
大概係咁 歡迎補充

比大家睇下佢地咩樣先 靚唔靚就見仁見智 但我就覺似母子多d

慎入 素顏

1)假DIOR Book tote
Credits to melon椰樹

2)假DIOR鞋
Credits to 痴撚線男朋友
佢的

3)假CHANEL開箱盒
Credits to 痴撚線男朋友:
佢的

Credits to 泡菜年糕:
以前有d塵袋真係打橫令面繩
19年既塵袋左面 同 20年之後都係右面咁款
黃色金球盒20年12月先出 佢又點會用舊塵袋 同埋logo偏大 我條繩拉盡都無咁長

重點係條拉鍊同個扣勁假 真既扣好精緻 佢個扣粗d拉鍊都車得勁差

唔好講個牌彎晒 同唇膏位舊膠我買左3個盒都未見過舊膠

4)假Hermes Twilly
之前條女up過youtube影自己自稱係Hermes買既twilly 正常係用細圓盒仔裝住 但佢個條係用膠袋裝 不過條片比佢del左 有無絲打有back up?

依間人地驚到唔俾人係名牌既片度留CM

以下係痴線西po節錄 感謝各位絲打

補番條八婆發脾氣同老公做狗認錯條片
可以由9:00 開始先睇
https://youtu.be/YTjJEfx-qk8
Credit to 痴撚線男朋友

https://youtu.be/BEAGPvwa0mI
拍條片就係要屌下周圍啲人
Credit to 股壇韭菜哥

推爆佢
歡迎大家補充
咁樣衰都有人埋佢單
要紅了 有兩個獨立post
樣衰不是罪 格西先係重點
極醜+惡
正中佢下懷啦 咁想出名咁想紅
相由心生
推爆佢
隻狗係西區,歡迎大家去揾佢

膠袋裝住Hermes twilly 張相係手袋台搵到
而加手袋台d絲打都講緊佢要紅喇 Annie姐
化咗妝似再醜D既吳君如
女人黎講堅醜樣 係好醜個隻 鳩都硬唔起
唔該絲打 到底佢係咪無買過名牌野
利申 買親都唔會用咁cheap既膠袋入住
隻狗喺西區返工啊
唔好侮辱吳君如啦巴打
重點人地自稱89年 姐係今年32-33歲渣
50路嚟
用假野拍片係咩料
睇佢嘅人係咩心態衰過睇雪E
留名等睇俾比佢同事見到個po
人地自稱30路渣
利申 睇佢用黎笑9佢
大佬呀 好醜樣 唔好再講 再望望我家老婆靚佢十條街大佬
要好好珍惜你老婆 知無?
緊係啦 cls 咁醜樣都有 成隻道友婆咁款
叫佢老公捉佢去驗下有冇吸毒
醜 + 假 = 支那種
-完-
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞