確診9日仲係屋企 你問我答

910 回覆
1662 Like 29 Dislike
其實超過72 小時先出到嘅result 應該要作廢, 根本反映唔到即時嘅情況.

就算當時陽性, 過咗三日, 唔俾我好返㗎?
兩個關係房門唔出街

漂白水溝水 整濕毛巾封門邊

要去廁所的話你做番房 去完用酒精噴廁所同接觸過既野

衫分開洗

食野分開食 用具分開用
會唔會打第三針
仲有一個未中都好勁
希望樓主同屋企人快d 好返
好人好姐你都唔會想感冒咁辛苦
撩鼻的話⋯⋯同事話返俾我知係自己俾錢既36小時有結果,免費(e.g. 強檢)既未知要幾等耐。
確診11日 揮揮手
好在自己住 前日琴日自檢兩次已經陰性
你仲未有人接走呀?
一天居家隔離 美國人一家人在家裡看Netflix 。
兩天居家隔離 俄羅斯人在後園跟棕熊搏擊。
三天居家隔離 西班牙人不滿不能到魯營看球賽 香港人在電視加裝Disney plus。
一周居家隔離 荷蘭人考慮強行外出購買大麻 香港更多家庭確診。
兩周居家隔離 英國人向國際要求介入 香港家庭在收拾行李 準備前往亞博隔離營。
四周居家隔離 法國人昏迷在家中 出現嚴重感知障礙 中國人開始抱怨在家吃草太久。
一年居家隔離 香港人全面確診 生活模式全投入到元宇宙裡。
衛生署:「有位可以收人了!」
未啦 頭先終於打通2125 1111 個電話 搵人跟進緊
你仲未收到?我朋友又係12號撩 佢琴日收到喇
有無試下上網入自己檢測樽個number睇下
有抗體
我都試下先 我朋友遲確診個案過我都接走左 想問佢依家係咪都係話一定要去?
點拎病假紙
唔鳩知佢想點
打啦 等佢真係有機會唔理你
唔係講笑 早幾日整整下野比主子食 覺得佢哋個罐罐好香 動咗歪念
保護最後生還者 人人有責
依幾日屋企既口號
11日都仲係屋企?
Sorry你問錯人 因為我仲係屋企
之前問過 佢話因為唔同case會分左去唔同team 所以條team快手啲/無乜複雜case就會處理得快啲 完全唔係跟確診日期做野的
反智防疫撚 你咁驚咪即係認同政府嗰套囉,同共產黨同一陣線想玩恐懼+清0,喺屋企都戴罩 有冇邏輯

仲要求政府捉自己去坐隔籬監 真係小農dna m底黎
感冒都驚到咁 冇腦低智東亞病夫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞