[愛情長跑]連登女神Jessica絕美婚紗照流出!!!

574 回覆
722 Like 114 Dislike
咁都溝到女
遊學修以前極度樣衰 同蘇麗珊一齊嗰陣時 嗰塊容貌 都幾撚難頂
醫生可以做一世
你mc食多2條女臭朵隨時收皮
其實MC都已經臭左
華納PR又做到一舊屎咁
Boyz以前咁紅
你睇Steven 條柒頭都聞到mc陣味
有無人撐caca翻焯任囝
士多輯相影得好靚
挽留
不在乎天長地久 只在乎曾經擁有
靚仔
有晒合作單位似係portfo相
唔係真pre-wedding
可能ca做開model捉埋ex去幫人影
呢個ig有其他新人big day相都會tag埋化妝攝影婚紗
耳窿都係顏射果陣射到塞滿哂啲精啦
九孔都變成修仔的樣子了
想當年組爸
真人charm過啲相好多
尾三陀背好肉酸
有乜問題港女就係臭雞
點解調返轉女人收入低男人收入高就唔會好難行落去?
又話男女平等
鏡報都報咗了
因為stereotype唔係一日可以收皮? 社會普遍都ok男養女, 但係調轉就食軟飯, 邊有一講就改到
食軟飯都敢上鏡
信男女平等重 on9 過信共產黨有民主
乜撚野,知道自己冇實力就收皮? 有邊個運動員一岀世之自己係世界第一? 自己冇夢想乜都唔識淨係識打份牛工就話人傻仔😂 你比人訪問過上電視未呀。尊重啦
其實拍拖真係無問題,但我無諗過修仔會喺謝票場令件事浮面咁撚on9,又係你自己講,唔希望公司artists之間嘅戀情曝光,會影響睇劇場時觀眾嘅投入程度,間接減低演員嘅可能性,locker都係俾人影到先焗認,呀慈就無公開講過,但你條友就近乎自爆

如果喺心事台都算啦,重要喺最多街客睇嘅謝票場咁唔避忌唔好同我講你無刻意啦你又大數據又乜乜77,真係唔信你會估唔到個結果會變成點,caca重要咁怕俾人評頭品足,岩岩重敢膽話自己無做錯講一套做一套,盲撐都撐你唔落
係ig見過exactly呢個留言
嘩仲有咁多相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞