國泰今次玩到咁大 點收科

225 回覆
46 Like 1096 Dislike
叫政府交代未
一個po捉返晒咁多個鬼ac出黎
又spin
屌你老母
細路仔以為自己罷買/罷搭好大影響啦
唔好怪佢地啦
要求riot禁止所有國泰員工玩lol用
人馬同彩虹小馬skin
明明就係酒店隔離不周
Pr 出夠post 未啊
回港易呢???
蕭澤頤帶頭犯罪點收科?
Noted with thanks!
呢單野洪偉民跟開
why not both?
飯局
人大唔計
係呀
係交稅俾政府
都係藍絲
食中國菜都係中國人
罷送所有國泰員工嘅外賣
一律炒餐
關國泰咩事?戇尻仔
關洪為民咩事?戇尻仔
出席賓客
政府官員
主要官員
徐英偉*(民政事務局局長、民建聯黨員[51])
許正宇#(財經事務及庫務局局長)
白韞六#(廉政專員)
蕭澤頤#(警務處處長、維護國家安全委員會成員,由於蕭澤頤出席派對時的身份是「休班警」,當時已有責任檢舉派對發生的違法行為,蕭卻未有主動執法而引起質疑[10])
區嘉宏@*(入境事務處處長、維護國家安全委員會成員,其於2021年3月違規出席涉性侵飯局的前科)
鄧以海(香港海關前任關長,事發時為退休前休假,鄧在1月14日才被正式確認有出席派對,其於2021年3月有違規出席涉性侵飯局的前科[52])

其他政治任命官員
陳積志%#(民政事務局副局長)
陳浩濂#(財經事務及庫務局副局長)
鍾偉強#(創新及科技局副局長)
胡健民#(政制及內地事務局副局長)
蕭嘉怡#(政務司司長政治助理)
馮英倫*(發展局局長政治助理)
施俊輝#(教育局局長政治助理)
張曼莉%#(創新及科技局局長政治助理)
其他官員

馮浩賢%#(政策創新與統籌辦事處副總監)[35]
楊子矜@(香港電台普通話台主持)(曾出現假陽性,後證實未被感染[33])
黃穎君(民政事務局合約媒體主任、前無綫電視藝員)
立法會議員
陳仲尼*、邱達根*、陸瀚民*、洪雯*
譚岳衡~^、黎棟國~^、何君堯~^、霍啟剛~^、:林琳~^
陳家珮%^、郭玲麗^、陳沛良^、葛珮帆^、容海恩^、周文港^、郭偉强^、林順潮^、梁毓偉^、吳傑莊^、林智遠^
(共20人)

教育界人士
汪揚(香港科技大學副校長)
吳宏偉(香港科技大學(廣州)副校長(大學拓展))
吳池力(香港科技大學霍英東研究院綠色建築與環境研發部總監)

其他
王詩雅(榮源茶行銷售及巿場總監)(確診,個案12838)
陳穎沁@(43歲,女性,港澳深圳市僑聯聯宜會會董,王詩雅的馬主朋友,陳女不在受邀名單,由王詩雅帶同出席)(確診,個案12962)[53][36][54]
朱偉星@(楊子矜丈夫、醫生)
曾鳳珠(香港菁英會主席、第六屆第四界別選委,洪為民攬着她唱歌,兩人都沒戴口罩)[55]
漢洋(歌手)
郭詠欣(無綫新聞記者)
陳銘澤(香港律師會會長)[56]
鄺美雲@(藝人、港區全國人大代表,自稱只在餐廳的室外範圍,沒有進入餐廳室內)

點睇G瘋哥寧願酒店爆房都唔撐宣道被逼害老師?
https://lih.kg/2236036

點睇G瘋哥寧願酒店爆房都唔撐宣道被逼害老師?
https://lih.kg/2236036
點解日日都有啲濕9五毛開同一樣既低質po
其實度橋果班係咪冇腦?
呢單野同龍蝦珊一撚樣
有心幫主子 就咪撚再提啦

冇腦死開啦
咪撚扮根正苗紅

鳩仔
五毛又spin国泰
以為冇人記得洪為民班中聯辦frd播毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞