「緊急求救」越南落地簽證問題

10 回覆
0 Like 0 Dislike
想問下我本身申請左agent既落地簽證, 除左帶佢果封確認信同相之外仲有咩要帶

因為見到有旅遊網咁寫

.列印簽證申請成功證明書 + 列印並填妥越南簽證申請書(官網有 pdf 提供下載)

.準備 2 張證件相

到步後:

.在機場嘅「Visa Landing Office」,出示

(1)簽證申請成功證明書

(2)已填妥的越南簽證申請書

(3)2 張照件相

以取得有效蓋章簽證*

但我係官網搵唔到有得download 如果填完先print果種佢又冇得揀visa on arrival
求教
之前去係用官網個隻
佢會sd email 黎 print 左d form填好同埋佢張approval letter 就得
但你經agent申請 我就唔清楚
經agent 既係咪會係入境個到等你呀?
個陣見到有d 人係咁 你問清楚自己個agent 仲好啦
個visa agent無sd俾你咩
上網dl個版本唔update既
上次帶左份寫哂既 最後佢都俾過份我 btw 如果胡志明落機就可能要耐d
之前去係用官網個隻
佢會sd email 黎 print 左d form填好同埋佢張approval letter 就得

網上做落地簽係冇政府官網
全部都係agent 旅行社
雖然個網址會整到好似係政府
但睇返about us 就有寫
btw 份form 去到現場有得拎 可以到時先填
之前去係用官網個隻

網上做落地簽係冇政府官網
全部都係agent 旅行社
雖然個網址會整到好似係政府
但睇返about us 就有寫
btw 份form 去到現場有得拎 可以到時先填

嘩屌 係喎
Check 返先知唔係官網
個網址係org 以為係政府
仲有25美金stamping fee
人在硯港
想問下有無人聽日去ba na hill
Share 的士 因為報唔到day tour
兩個人飛的好貴
樓主我有你講份form既word檔,你要唔要
我聽日去越南
樓主我有你講份form既word檔,你要唔要
我聽日去越南

到左第三日啦thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞