蟲柱廢啲定戀柱廢啲?

157 回覆
96 Like 214 Dislike
最後無慘咪又係食左珠世啲毒
珠世啲毒咪又係蟲柱有份整一半
把刀開唔開赫刀都係上去俾人食者
嚴格黎講唔洗假設, 佢已經有作為左
所以我先話佢作為後勤能力係無限城有用
但以主攻嚟講冇用
呢個戀柱係咪中左蟲柱啲毒?
掉轉睇
戀柱得鋪牛力, 對住無慘硬碰硬佢直接咩用都應該無就死
蟲柱可以玩犧牲輸出
幫推 有無seed?!
殺無慘隻藥其實係珠世同蟲柱一齊研發
只係D人將唔知點解將功勞交哂俾珠世
反而戀柱最終戰咩輸出都冇做過就死左
再掉轉睇
上二要食靚女
佢搵十零廿個靚後生女灌藥送上戰場上二仲死得快
不過少年熱血漫冇得咁睇

睇嚟我勁過戀柱🤔
鐵柱最後只會磨成針Ching
🙂
D相多數係佢想咁影再請人幫佢影,包攝影師小弟開飯
咁樣post出黎幾百幾千個like佢地好撚有滿足感嫁
吸收晒成班三唔四七因為被佢挑逗到發情先㩒既人既愛
現實有咩唔開心只要望住自己個ac既兵數就咩事都無
近年仲可以試下網上賣錢,唔洗比人屌齋脫有虛榮有收入人生幾快活
你哋係咪要p走埋三點?我見戀柱套相有好多p走lin暈
即係電子雞啦
龍友都冇得扑?
我意思係呢類女仔係真係鍾意cosplay, 定係純粹為人氣為錢?
咁實兩樣都有
初衷係又中意cosplay又中意男人因自己既body而發情既女會有,難講之後變成會予興趣於工作
一開始就係有心吸人氣吸金而根本完全唔中意動漫遊戲唔中意cosplay既發明星夢既女人亦有
而佢地都唔會接受人話佢係雞,因為佢覺得佢地同妓女同av唔同,佢唔洗唔情願咁比人屌
龍友應該係講緊公開場合任影果班,我唔知應唔應該叫幫佢地影相既攝影師做龍友
條女會影到咁淫,多數都身經百戰,攝影師有無得食就睇條女啦
一樓一可以收埋接客
但影相係公開比大眾,好易比識嘅人見倒
啲相咁淫應該都冇可能話係藝術⋯
Twitter啲支那妹扮日本人做電子雞賣咸相,啲支那仔又on99買相
係好多女心目中,無露點露下體就係純粹唯美藝術
何況呢d多人識極都有限,最多咪其中一個中學同學發現左之後一傳十
都唔會再見既舊同學佢地都未必care
正如我上面講,除左錢,佢地一定程度真心覺得紀錄低自己又靚又淫既一面
自己同睇既都賞心悅目會令佢地好有滿足感
對佢地黎講,可能比一兩個收錢先肯做既陌生男人屌係好難受
但比幾萬人欣賞佢地半裸兼自贖一d都唔難受,什至心生喜悅,女人就係咁既生物
我會諗可能佢地p得好勁
,平時反而唔化妝
女性朋友除左同行可能得網友
其實我有少少覺得係咁岩音抗毒勁
比著其他人可能一開始中左下就中毒身亡
但講墮姬累呀哥我又唔係咁諗
講真同時斬哂兩個先死都係個buff黎
何況一個遠攻一個近攻真係非常難打
至少一個人點同時斬兩個頭
所以一個柱出任就死

但其實都冇話一定要同時

之前個戰略都得架
先斬左妹個頭拎走
再斬低妓夫就得

只係豬頭走唔甩比個妹裝番個身
其實貼多幾多圖就夠 唔洗討論太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞